marți, mai 28, 2024
Noutati

Moda pentru femei – cum să fii la modă în acest sezon?

Pandemia a trezit noi dorințe în doamne, și anume, dorința de a deschide ușa dulapului, de a scoate o rochie de petrecere, de a se machia și de a ieși în oraș. În ciuda faptului că au existat restricții și timpul petrecut în casă a fost mult mai mare, colecțiile acestui sezon arată că entuziasmul pentru piesele vestimentare și ținutele de seară nu a dispărut. Din acest motiv, tendințele se concentrează adesea pe modele elegante și chiar extravagante de haine și accesorii. De aceea, merită să afli cum trebuie să te îmbraci pentru a fi la modă în acest sezon.

Tendințe ale sezonului rece – hainele tricotate

Creatorii de modă nu au uitat că lunile petrecute acasă le-au obișnuit pe femei cu hainele confortabile. Din acest motiv, atunci când vine vorba despre moda feminină, țesăturile tricotate sunt unele dintre cele mai la modă în acest sezon rece. Rochiile tip pulover se află clar printre tendințe. Foarte populare sunt și seturile tricotate cu pantaloni sau fustă. Alegând un set sau articole vestimentare din tricotaje similare, vei obține un efect uimitor de fiecare dată.

Costume de damă și fuste plisate – perfecte pentru birou

Pentru multe femei, revenirea la viața normală nu este doar o oportunitate de a ieși cu prietenii, ci de a trece de la munca la distanță la cea de birou. Din acest motiv, designerii de modă nu au uitat de persoanele care au nevoie de o ținută formală în conformitate cu codul vestimentar predominant. Ca răspuns, pe podium-uri au apărut costumele de femei. Cum să porți un astfel de set iarna? Bineînțeles, cu cizme lungi, ale căror părți superioare vor acoperi picioarele.Întrucât moda de toamnă- iarnă vrea să rupă tendința hainelor perfecte de purtat acasă, designerii propun rochii de petrecere și fuste elegante în locul pantalonilor largi. O fustă plisată este un model perfect pentru birou, cât și pentru ieșirile de după serviciu.

Haine exterioare în tendințe pentru sezonul rece

Deoarece își plănuiesc să petreacă mai mult timp afară în acest an, femeile aleg o îmbrăcăminte exterioară călduroasă, așa cum vor găsi pe site-ul https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/geci. Designerii s-au asigurat așadar că doamnelor nu le va fi frig și astfel le oferă jachete cu puf, atât în varianta oversize, cât și jachete scurte sau lungi, în stilul paltoanelor matlasate. Echipate cu astfel de jachete la modă, cu siguranță femeile nu se vor plânge de înghețurile severe.

Având grijă de confortul fiecărei doamne în timpul ieșirilor de iarnă, designerii oferă paltoane de blană la modă. Ceea ce au în comun este abordarea lor față de mediu. În fiecare an, lista caselor de modă care au renunțat la blana naturală în favoarea celei artificiale crește. De mai multe sezoane, cea mai la modă piesă vestimentară care poate completa multe stiluri este o vestă.

Colecțiile pentru sezonul de toamnă – iarnă arată că această piesă vestimentară va continua să se afle în tendințe, datorită faptului că adaugă un caracter de iarnă oricărei ținute. În combinație cu o fustă plisată, o vestă cu glugă arată nu numai ca un set interesant, ci și combinând multe dintre cele mai populare tendințe.

Nu uita însă, în sezonul rece, merită să acorzi atenție detaliilor care vor face orice  ca orice piesă vestimentară clasică să pară mai interesantă. Iar unele dintre ornamentele folosite de creatorii de modă sunt franjurile. Acestea pot fi folosite pentru un poncho, rochii, pantaloni sau chiar eșarfe.Ține cont de sfaturile de mai sus pentru a alege piesele vestimentare potrivite pentru acest sezon și  ținutele tale vor fi mereu în tendințe.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro