joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Regina Letizia a Spaniei a ”reciclat” o rochie care a aparținut soacrei sale

Regina Letizia a Spaniei este una dintre cele mai atragatoare membre ale curtilor regale europene și este recunoscută și apreciată pentru ținutele sale. Ca apreciere față de soacra sa, ea a ales să poarte o rochie pe care Regina Sofia a îmbrăcat-o în urmă cu 44 de ani. 

Regina Letizia a Spaniei a ales din nou o ținută purtată cu mulți ani în urmă de soacra sa, Regina Sofia. Letizia și-a făcut apariția la un eveniment oficial într-o rochie Valentino pe care Sofia a purtat-o în anul 1977. În septembrie 2021, Letizia a ales o altă ținută vintage a Reginei Sofia, o rochie roz pal cu imprimeuri florale delicate.

Soția Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei a „reciclat” rochia pe care soacra sa a purtat-o cu 44 de ani în urmă, în timpul unei vizite în Germania alături de soțul său, fostul Rege Juan Carlos.

Regina Letizia a Spaniei, probleme în căsnicia cu Regele Felipe?

În 2018, Casa Regală a Spaniei se află în mijlocul unui scandal de proporții. Revista germană ‘Neue Post’ afirma că Regina Letizia l-a înșelat pe soțul său. Ea ar fi părăsit domeniul regal de la Palma de Mallorca și a petrecut noaptea cu un tânăr.

Regina Letizia și Regele Felipe au împreună două fiice, pe Leonor, 12 ani, și Sofia, 11 ani. Nu este pentru prima dată când ea se află în vizorul presei, pentru relațiile extraconjugale pe care le are. Ultima ei escapadă nu a rămas secretă. Se pare că Regina Letizia a profitat de faptul că se afla în vacanță și a ieșit cu amicele sale în oraș, la Madrid.

La un moment dat, aceasta a fost surprinsă în prezența unui bărbat. Alături de care s-a făcut nevăzută. În schimb, o altă revistă a dezvăluit faptul că aceasta nu este decât o răzbunare a Reginei Letizia. Care în trecut ar fi fost înșelată de Regele Felipe în repetate rânduri.

Un incident șocant pentru opinia publică a avut loc în urmă cu mai mult timp. Atunci, Regina Letizia a avut o altercarție cu soacra ei, Regina Sofia. Mama Regelui Felipe a încercat să-şi îmbrăţişeze nepoatele, însă regina Letizia s-a aşezat în faţa ei şi a vrut să-i dea mâna la o parte.

 

 
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro