marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Iulia Albu știe să zică și de bine! Ce vedetă i-a intrat la inimă?

Consacrată pentru stilul ușor acid și părerile manifestate cât se poate de transparent, Iulia Albu nu are opinii negative chiar despre toată lumea, împotriva credinței publicului. Criticul de modă are cuvinte de laudă despre una dintre artistele autohtone. Cine este “norocoasa” vedetă, aflați dintr-un material exclusiv.

Iulia Albu și-a dezvăluit aprecierea, nebănuită, pentru… Irina Rimes.

“Știu de Irina Rimes, este un cantautor foarte cunoscut și foarte talentat. Eu nu folosesc termenul «cântăreață» sau «artist». Pentru a fi artist, trebuie să cânți la niște instrumente, să compui, deși s-ar putea ca Irina să cânte, atunci înseamnă că ea este o artistă.

Iulia Albu face destăinuiri nemaiauzite (Foto: Instagram)Nu toate persoanele care cântă, cântă și la instrumente și compun, este importantă diferența!”, a spus Iulia Albu, în exclusivitate pentru CANCAN NEWS.

„Lucrurile au mers destul de lin în cariera mea”

Criticul de modă a explicat și de ce se include pe sine în categoria artiștilor.

„Eu, la bază, sunt avocat, artist plastic, pentru că eu sunt avocat definitiv, dar în același timp am absolvit Facultatea de Arte și sunt și artist, deci, iată, sunt două lucruri. O dată la zece ani e bine să faci o schimbare, așa am făcut și eu!

(CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU: “TOATĂ LUMEA ESTE MINUNATĂ, MAI PUȚIN O PERSOANĂ!”)

Lucrurile au mers destul de lin în cariera mea, nu a fost nevoie de multe artificii, dar au existat momente în care nu m-am găsit în filosofia anumitor branduri, sau valorile brandului respectiv nu corespundeau cu valorile mele.

Aici vorbim de televiziuni, moment în care am decis să plec!”, a adăugat Iulia Albu.

Alte subiecte de neratat la CANCAN NEWS

Războiul din Siria, urmat de pandemie și de toate restricțiile, l-a ținut pe Bassam departe de familie. Hair-stylistul preferat al vedetelor a plătit bani grei ca să nu ajungă în mijlocul atacurilor, dar acum își poate strânge, din nou, mama în brațe. 12 ani au fost separați. Bassam ne-a oferit declarații emoționante despre revedere.

Hair-stylistul vedetelor și-a revăzut familia după o perioadă îndelungată (Foto: Instagram)
Bassam s-a întors în Siria după 12 ani (Foto: Instagram)

Iar, la 39 de ani, Lora dezvăluie care a fost punctul ei slab din adolescență. Cu toate că artista a pozat mereu într-o femeie puternică, pe care nimic n-ar putea să o dărâme sau să o facă să lăcrimeze, a fost surprinsă de câteva ori, în momente de vulnerabilitate.

(VEZI AICI: CUM S-A ÎNFOFOLIT LORA, PENTRU O IEȘIRE LA RESTAURANT)

Lora nu își ascunde regretele (Foto: CANCAN.RO)

Unul dintre evenimentele neplăcute din viața Lorei a fost decesul mamei sale, dar anterior, artista a mai suferit o pierdere, de data aceasta pe partea profesională. CANCAN NEWS are detalii!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro