miercuri, septembrie 27, 2023
Hackeri

Hackerii Killnet amenință că vor distruge România, dacă românul reținut în Anglia pentru că i-a ajutat nu va fi eliberat

Hackerii pro-ruşi de la Killnet cer eliberarea tânărului român reţinut în Marea Britanie şi acuzat că i-a ajutat. Ei ameninţă că dacă nu e eliberat în 48 de ore, vor distruge România, Marea Britanie şi Moldova, potrivit News.

Hackerii pro-ruşi care fac parte din grupul Killnet cer eliberarea lui Ioan Feher, tânărul român suspectat de implicare în recentele atacuri informatice asupra unor site-uri din România revendicate de gruparea pro-rusă şi reţinut în Marea Britanie.

Într-un mesaj postat pe reţeaua Telegram, gruparea de hackeri susţine că „această persoană nu are nimic de a face cu Killnet” şi ameninţă că, dacă Feher nu este eliberat în 48 de ore, va „distruge” România, Marea Britanie şi Moldova.

News.ro

„Fac apel la Guvernul României! Această persoană nu are nimic de a face cu Killnet! A fost unul dintre membrii grupului de pe Telegram. Cum le poţi spune oamenilor că un tip ne-a ajutat în aceste atacuri? E atât de stupid. Aveaţi nevoie de cineva care să poarte vina pentru colapsul României. Lăsaţi omul în pace. Dacă susţine Rusia, asta nu înseamnă că e un infractor. Dacă nu este eliberat în 48 de ore, o să distrug România, Marea Britanie şi Moldova. Voi distruge întreaga voastră structură informatică şi chiar Ministerul Sănătăţii. Toate ventilatoarele vor fi atacate. Numai atunci veţi începe să vă daţi seama că aţi făcut o greşeală. Eliberaţi-l pe Ioan Feher”, este mesajul, însoţit de pictograma drapelului Rusiei, postat pe Telegram, pe contul grupării Killnet Rezerv.

Românul este un susținător declarat al Rusiei

Potrivit portalului tylaz.net, la care face trimitere grupul Killnet pe Telegram, Ioan Feher are 23 de ani şi trăieşte, împreună cu familia sa, în Marea Britanie.

Conform sursei citate el s-a născut la 20 ianuarie 1999 în judeţul Satu Mare.

Pe reţelele sociale, tânărul era un susţinător declarat al Rusiei în războiul declanşat de această ţară împotriva Ucrainei. În 4 martie, la câteva zile după invazia rusească în Ucraina, el a postat o imagine cu drapelul Rusiei şi cu mesajul “I stand with Russia”.

 Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro