miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

Hairstylistul vedetelor și-a revăzut mama după 12 ani

Războiul din Siria – urmat de pandemie și de toate restricțiile – l-a ținut pe Bassam departe de familie. Stilistul preferat al vedetelor a plătit bani grei ca să nu ajungă în mijlocul atacurilor, dar acum își poate strânge, din nou, mama în brațe. 12 ani au fost separați. Bassam ne-a oferit declarații emoționante despre revedere.

Bassam Dabbas a reușit să-și clădească un adevărat business în rândul vedetelor din România. E apreciat pentru stilul excentric în care înfrumusețează doamnele și domnișoarele, iar conturile i s-au umplut rapid. Succesul, însă, a avut un preț. Poate prea mare, ar spune unii. 12 ani departe de mama lui și de restul familiei.

Hair-stylistul vedetelor și-a revăzut familia după o perioadă îndelungată (Foto: Instagram)
Hair-stylistul vedetelor și-a revăzut familia după o perioadă îndelungată (Foto: Instagram)

Sigur, banii câștigați l-ar fi putut reuni cu cei dragi mult mai repede, dar situația delicată din țara natală l-a împiedicat. În schimb, banii l-au ajutat să se țină departe de război. A scos aproape 10.000 de euro din buzunar și a rămas în siguranță în România.

”A fost greu, dar a fost frumos!”

Acum, lucrurile par să se fi liniștit, iar stilistul preferat al vedetelor a găsit oportunitatea să călătorească.

(VEZI ȘI: VEDETELE, DESFIINŢATE PENTRU CUM AU ARĂTAT LA UN EVENIMENT MONDEN)

S-a îmbarcat în prima aeronavă, alături de fratele lui, și a plecat în Siria. Revederea cu mama sa a fost plină de emoție. Imaginile stau mărturie, iar declarațiile pe care Bassam ni le-a acordat, în exclusivitate, amplifică și mai mult trăirile avute.

”A fost greu, dar a fost frumos! A fost foarte emoționant să-mi văd mama după 12 ani. A fost foarte greu să vezi o țară distrusă! Acum este o parte distrusă și o parte nouă. A fost foarte greu să intru în Siria.

Prin faptul că am plătit armata, nu mi-a fost greu să intru. Erau multe bariere cu armată, poliție, dar am ajuns cu bine. Am plătit aproape 10.000 de euro ca să nu merg în armată, altfel nu puteam să fiu astăzi aici”, ne-a spus Bassam.

De neratat la CANCAN NEWS!

Consacrată pentru stilul ușor acid și părerile manifestate cât se poate de transparent, Iulia Albu nu are păreri negative chiar despre toată lumea, împotriva credinței publicului. Criticul de modă are cuvinte de laudă despre una dintre artistele autohtone. Cine este “norocoasa” vedetă, aflați dintr-un material exclusiv.

Iulia Albu, dezvăluiri în premieră pentru CANCAN NEWS (Foto: CANCAN.RO)

(CITEȘTE AICI: CE N-AR PURTA NICIODATĂ IULIA ALBU. „MI SE PARE DIZGRAȚIOS ȘI ABERANT”)

Iar, la 39 de ani, Lora dezvăluie care a fost punctul ei slab din adolescență. Cu toate că artista a pozat mereu într-o femeie puternică, pe care nimic n-ar putea să o dărâme sau să o facă să lăcrimeze, a fost surprinsă de câteva ori, în momente de vulnerabilitate.

Lora tânjește după anii în care făcea furori cu Wassabi (Foto: Facebook)

Unul dintre evenimentele neplăcute din viața Lorei a fost decesul mamei, dar anterior, a mai suferit o pierdere, de data aceasta pe partea profesională. CANCAN NEWS are toate detaliile!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro