marți, septembrie 26, 2023
Noutati

„N-am vorbit niciodată despre asta”

La 39 de ani, Lora dezvăluie care a fost punctul ei slab din prima tinerețe. Cu toate că artista a pozat mereu într-o femeie puternică, pe care nimic n-ar putea să o dărâme sau să o facă să lăcrimeze, a fost surprinsă, de câteva ori, în momente de vulnerabilitate. Unul dintre evenimentele neplăcute din viața Lorei a fost decesul mamei sale, dar anterior, artista a mai suferit o pierdere, de data aceasta pe partea profesională. CANCAN NEWS are toate detaliile!

Luiza Luca – actuala Minelli, Veronica Alexandra Tecaru, Ramona Sora și Lora și-au unit vocile în trupa “Wassabi” încă din anul 2006, sub îndrumarea compozitorului Marius Moga. După trei ani în care au înregistrat diferite piese cu priză la public, artistele au ales cariere solo. Motivul destrămării nu este unul clar, dar Lora încă regretă acea perioadă.

Lora tânjește după anii în care făcea furori cu Wassabi (Foto: Facebook)

„Ne țineam «de 6» una alteia să bem apă de la chiuveta din toaletă”

La 13 ani de la ruperea neașteptată a trupei ”Wassabi”, Lora are doar cuvinte de laudă la adresa fostelor sale colege. Deși în presă au apărut diverse speculații despre destrămarea trupei, artista ține ”sub acoperire” motivul care a cauzat distanțarea.

„Ideea e că îmi e foarte dor de ele! La un moment dat, am vrut să ne adunăm din nou. Eu am avut responsabilitatea acestei trupe și n-am vorbit niciodată despre asta, dar trupa a fost punctul meu slab. Dintre toate persoanele din viața mea, în afară de familie, cel mai mult le-am iubit pe ele!

Nu mai țin minte exact motivele care au dus la despărțire sau poate că-mi amintesc, dar nu vreau să le spun… oricum eram copii. Inima mea care a fost acolo și a bătut acolo atât de mult timp… patru ani de zile în care noi am locuit împreună…

(NU RATA: INCREDIBILA TRANSFORMARE A LOREI DE LA PRIMA EI APARIȚIE, PÂNĂ LA DIVORȚUL DE DAN BADEA)

Era o relație atât de apropiată! Am fost surori, a fost o familie pentru mine și eu trebuia să fiu aia matură, să am toată responsabilitatea.

Nu aveam bani! Eram sărace… deși aveam haine de firmă, ne țineam «de 6» una alteia să bem apă de la chiuveta din toaletă!

Eram foarte «girl power» toate! A fost cea mai fumoasă perioadă!”,  a povestit Lora în podcastul lui Horia Brenciu.

Ce mai puteți vedea la CANCAN NEWS

Consacrată pentru stilul ușor acid și părerile manifestate cât se poate de transparent, Iulia Albu nu are opinii negative chiar despre toată lumea, împotriva credinței publicului. Criticul de modă are cuvinte de laudă despre una dintre artistele autohtone. Cine este “norocoasa” vedetă, aflați dintr-un material exclusiv. Dați PLAY pentru CANCAN NEWS!

Iulia Albu face destăinuiri nemaiauzite (Foto: Instagram)

(CITEȘTE AICI: IULIA ALBU DĂ VERDICTUL! CINE E CEL MAI BINE ÎMBRĂCAT BĂRBAT)

Iar războiul din Siria – urmat de pandemie și de toate restricțiile – l-a ținut pe Bassam departe de familie. Stilistul preferat al vedetelor a plătit bani grei ca să nu ajungă în mijlocul atacurilor, dar acum își poate strânge, din nou, mama în brațe. 12 ani au fost separați.

Hair-stylistul vedetelor și-a revăzut familia după o perioadă îndelungată (Foto: Instagram)
Bassam s-a întors în Siria după 12 ani (Foto: Instagram)

Bassam ne-a oferit declarații emoționante despre revedere.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro