marți, martie 5, 2024
Noutati

Scandal monstru între doi interpreți de muzică populară! Ce au de împărțit Gheorghe Turda și Mioara Velicu?!

De-a lungul timpului, în lumea muzicii populare s-au iscat multe certuri, cu precădere la artiștii care activau profesional la Ansamblul Ciocârlia. Foștii membri angajați ai Ministerului, nasc controverse la mulți ani după pensionarea acestora. Cel mai recent și dur scandal însă, este format din interpreții de muzică popuară Mioara Velicu și Gheorghe Turda. Totul a început la declarația făcută de către Mioara Velicu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. CANCAN NEWS vă prezintă povestea pe larg!

Neînțelegerile par să se întețească între interpreții de muzică populară, iar replicile dure nu au întârziat să apară. Istoricul celor doi este unul încărcat, iar ruptura s-a produs irevocabil acum, după ce ambii artiști au ieșit să își expună poziția în mod public.

Mioara Velicu, în conflict cu Gheorghe Turda / (Foto: Arhivă)

Artista l-a acuzat pe Gheorghe Turda că ar fi contribuit la plecarea acesteia din ansamblul muzical, fapt care a deranjat-o teribil. Auzind aceste lucruri, interpretul de muzică populară nu a ezitat să lămurească situația, iar din cauza luminii proaste în care a fost pus, a dat răspunsul Mioarei Velicu. Dincolo de explicația personală, Gheorghe Turda a ripostat, spunând metaforic despre artistă ca ”ar fi lins clanțele Ministerului”, pentru a obține un răspuns la cererea legată de programul dorit de Mioara Velicu.

Din prisma faptului că, nici domnul colonel Gheorghe Turda nu a depus efort pentru rezolvarea situației propuse de cântăreață, Mioara Velicu s-a retras mâhnită din Ansamblul Ciocârlia, în Teleorman, la Liviu Vasilică, de unde s-a și pensionat.  Contrazicțiile dintre cei doi s-au ținut lanț, printr-o confruntare indirectă, din cadrul diverselor interviuri la care aceștia au participat. Astfel au adus nenumărate replici usturătoare unul celuilalt. Iată răspunsul colonelului Gheorghe Turda, la afirmația făcută de Mioara Velicu, în emisiunea de pe Kanal D.

Gheorghe Turda îi dă replica Mioarei Velicu / (Foto: Arhivă)

„Minte cu nerușinare, tovarășa Velicu. Ea a trebuit să plece din Ansamblul Ciocârlia, pentru că cererea ei nu a fost aprobată din minister… A vrut să fie vedetă, fără să vină la program. Nu putea fi ca Maria Ciobanu, Irina Loghin, Angela Moldovan sau Ion Cristoreanu! Ea voia program preferențial. Acesta este termenul. Este mincinoasă. De ce? Să fim serioși. Am martori, oameni din Ansamblul Ciocârlia, din vremea aceea!”, a declarat Gheorghe Turda pentru Fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE LIVIU VÂRCIU ȘI MIOARA VELICU. DE CE AR FI INTERVENIT CÂNTĂREAȚA ÎN RELAȚIA NEPOATEI SALE CU PREZENTATORUL

 Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro