marți, martie 5, 2024
Noutati

Top 10 bărbați înalți din showbiz! Ce masculi celebri privesc lumea de la înălțime?!

Când vorbim despre sexualitatea emanată de un mascul, înălțimea este una dintre calitatățile de seamă ale unui bărbat, care le face pe femei să întoarcă privirea. Atât doamnele, cât și domnișoarele preferă prezențe masculine cu o înălțime generoasă, întrucât le fac să se simtă mai în siguranță în preajma acestora. Deși media de înălțime pentru România nu este una tocmai crescută, comparativ cu alte popoare, showbiz-ul autohton are parte de o mulțime de astfel de vedete care depășesc dimensiunea de 1,80m. CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate ierarhia întocmită pe criteriul înălțimii persoanelor publice de la noi!

Artiști, prezentatori tv, actori, dar și personaje cu extrem de multă carismă, dar mai ales cu centimetri acolo unde trebuie, se bat pe locul fruntaș al topului nostru. Este interesant de studiat dacă și înălțimea a contribuit la reușita celor pe care urmează să vi-i prezentăm ierarhic.

Cabral conduce topul celor mai înalte vedete din România / (Foto: Instagram)

Locul 1 din topul clasamentului este ocupat de nimeni altul decât prezentatorul TV Cabral, care atinge nu mai puțin de 2 m înălțime. ”Uriașii” dau un plus imaginii lor din lumina reflectoarelor, datorită aspectului promițător, despre care se zice că ”privesc lumea de sus” și la propriu și la figurat. Iată care este clasamentul celor mai înalți bărbați din televiziunea română. Ierarhia este completată de următoarele vedete:

Benjamin Adegbuyi – 1,98 m; Grasu XXL – 1,96 m; Liviu Teodorescu – 1,95 m; Constantin Diță – 1,92 m; Aurelian Temişan – 1,90 m; Cosmin Cernat – 1.90 m; Tudor Chirilă – 1,90 m; Cheloo (Paraziții) – 1,87 m; Connect-R – 1,87 m.

Benny Adegbuyi îi suflă în ceafă lui Cabral, la propriu și la figurat / (Foto: Instagram)

NU RATA: VEDETE LA ÎNĂLȚIME – ȘI LA PROPRIU, ȘI LA FIGURAT! TOP 10 DIVE CARE „PRIVESC LUMEA DE SUS”

 Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro