marți, martie 5, 2024
Noutati

Acest aliment minune combate anemia și bolile de tiroidă. Nu o să îți vină să crezi cum te poți trata ieftin, la tine acasă!

Problemele de sănătate afectează tot mai des populația. În ciuda acestui fapt, românii aruncă bani pe tot felul de tratamente naturiste, neștiind că soluția poate fi una mult mai simplă, aflată în orice supermarket. Cum poți preveni bolile de tiroidă în propria locuință? Ei bine, mâncarea este primul factor care ne influențează starea de zi cu zi. Există, însă, un aliment care conține toți aminoacizii de care organismul nostru are nevoie pentru a funcționa în parametri normali.

Conform CSID.RO, ficatul de pui este unul dintre cele mai benefice produse pentru sănătatea noastă, fiind chiar mai nutritiv decât pieptul de pui. Deși acesta este evitat de către lume pe motivul că ar fi bogat în colesterol, nu mulți știu că, ficatul de pui are numeroase avantaje pentru corpul nostru.

Dieta cu ficat face minuni pentru sănătate / (Foto: Arhivă)

NU RATA: DIETA CU IAURT. CUM SĂ ARĂȚI SENZAȚIONAL ÎNTR-UN TIMP FOARTE SCURT

Pe lângă faptul că îl întâlnim la un preț accesibil pe piață, ficatul de pui ne ajută să evităm diverse afecțiuni,  datorită surselor de vitamine, proteine și fibre din care acesta este compus. De asemenea, poate fi gătit într-o varietate de moduri și odată cu gustul delicios ne poate aduce un plus de energie. Priviți care sunt vitaminele esențiale pe care le regăsim în ficatul de pui:

Acid folic și colină- benefice pentru fertilitate și pentru a preveni defectele la naștere, precum și tulburările neurologice;

Vitamina A, ajută la sănătatea ochilor și a pielii;

Proteine, benefice pentru dezvoltarea și menținerea sănătății oaselor și a mușchilor;

Vitamina B12 și fier, sunt esențiale pentru prevenirea anemiei și menținerea nivelului de energie;

Seleniu, conduce la o bună funcționare a glandei tiroide.

CITEȘTE ȘI: DIETA CU AVOCADO | CUM SĂ SLĂBEȘTI SĂNĂTOS 5 KILOGRAME ÎN 14 ZILE

 Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro