vineri, mai 24, 2024
Noutati

Google limiteaza libera exprimare de cand a inceput razboiul 2022

Google limiteaza libera exprimare.De cand a inceput razboiul din Ucraina, colosul Google, limiteaza libera exprimare, dreptul la opinie,la parere. Cum? Haideti sa va arat.

Pana la urma e razboi, nu e razboi, articolul asta nu face referire la asta. Fiecare isi spune parerea, si mai bine daca o spune gandind logic fara sa creada prea mult ce spune media. De ce spun asta? Pentru ca eu in media nu am asa mare incredere dupa ce am vazut fel de fel de mascarade.

Imi tot vine sa scriu si parerea mea aici despre acest asa zis razboi, dar nu imi permite Google, ca o sa imi taie din veniturile publicitare, si nu imi permit nici cei 99% din oamenii indobitociti de media, si nu imi permit nici un proces de la nu stiu ce organizatie aparuta acum ca ciuperca, si sustine amaratii din Ucraina si concediul lor in Romania cu masinile lor scumpe. Adica este vorba de vreo organizatie daia care face petitii cum sa schimbam numele marilor bulevarde de prin Bucuresti cu „Ucraina”.

Google limiteaza libera exprimare.Dar sa nu ne agitam, dupa cum vedeti degetul tot sare pe o tasta care ataca cretinismul asta, na ca iar am zis ceva aiurea si nu voiam asta. In fine, noi vorbeam despre Google si despre cum el ma face ca acest articol sa aiba alt continut decat cel adevarat si cel care tineam sa il fac. Na, ca nu ma pot abtine si tot atac putin. Nu pot zice decat „George, calmeaza-te, nu te lua de mascarada asta pe care o face media, si vorbeste doar despre cum Google nu iti da dreptul la opinie”

Gata, promit ca nu mai spun nimic in afara de Google. Cum spuneam, Google limiteaza putin dreptul la opinie, asta e doar parerea mea si atat. Cum? Prin mesajul din imaginea de mai jos:

google limiteaza libera exprimare

Este vorba de acest mesaj in care spune: Din cauza razboiului din Ucraina, vom intrerupe generarea de bani din continutul care speculeaza, NEAGA sau tolereaza razboiul

Google limiteaza libera exprimare.Stai putin, NEAGA, adica e razboi si gata, crezi nu crezi, de fapt trebuie sa crezi. Daca eu as dori sa pun cateva imagini care mi se par fake, nu am voie. Daca Badea si Gadea comenteaza la televizor un joc video, si eu imi dau seama, de fapt nu imi dau seama si trebuie sa cred ce comenteaza ei, e joc nu e joc, tu crezi ce zicem.

Google limiteaza libera exprimare.Daca eu vreau sa spun acum, ba e mascara etc, nu am voie, nu e si gata. Daca vreau sa spun ca am foarte multi prieteni ucraineni, din diferite parti ale Ucrainei, si ei vorbesc des cu familiile la telefon, iar familiile le transmit sa stea linistiti, ca nu au vazut nici macar un caine turbat, dapai un soldat, eu nu am voie sa spun asta, ca se supara Google.

Asta mi se pare deja o exagerare a mascaradei. Voi ce credeti? Aveti grija ce comentati ca va bate Google la fundulet

Lasă un răspuns

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro