marți, mai 28, 2024
Noutati

Manele: gen de muzica fara inspiratie, produs plagiat din strainatate 2021

Manele. Gen de muzica ascultat de multi, dar tot timpul produsul de plagiere a melodiilor din strainatate. Inca o melodie care plagiaza o creatie a unei rusoaice

O melodie care este foarte ascultata acum, lansata de cateva zile, se dovedeste a fi o plagiere. Despre ce este vorba? Este vorba despre o manea cantata de Toni de la Brasov ca na toti sunt de undeva si de Patricia, probabil dupa nume fata a stat prin Italia. Melodia se cheama Craciun fara iubire, e manea daia mai sentimentala ca na astia plang tot timpul daca nu sunt „seful la bani” sau „bombardierul ce va sparge” atunci sunt „mor fara tine veata mea”.

Am auzit melodia cover la multe clipuri pe tiktok, ca na, „maneaua e veata mea, cartea ce e aia” si mi s-a parut cunoscuta. A trebuit sa imi torturez putin urechile si am ascultat de vreo 2-3 ori, cand eram pe WC, ca sa fiu sigur ca nu am scapari, am fredonat in gand de cateva ori, asa am scapat de cuvintele de jale, si mi-am adus aminte cine este autorul.

Manele
poza preluata de pe site-ul oficial al artistei

Melodia a fost lansata pe youtube prin iulie anul acesta in Rusia, si cantata de Sofya Abrahamyan. O melodie foarte frumoasa, de ascultata. Probabil rusoaica nu se astepta ca melodia asta sa faca atata valva si prin Romania, mai ales in varianta manea. In fine, ideea e ca manelistii sunt toti copie xerox,si nu va mai fi niciodata ce a fost. Da spun asta si recunosc, am ascultat manele, dar genul acela de petrecere, acelea vechi ale lui Adi de la Valcea, Vijelie, nu ragaielile de azi ale lui Mocacanu, scuze balbaiala, Uraganu, Tornada, Furtuna si mai stiu eu ce intemperii ale vremii au mai aparut.

Si ca tot v-am tinut putin atenti, haideti sa vizionam originalul, maneaua nu o pun pe site ca nu vreau sa il stric, aia o cautati voi pe youtube, eu pun doar melodia ce este cantata de Sofya Abrahamyan

Lasă un răspuns

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro