marți, martie 5, 2024
Noutati

Înregistrările video care dovedesc planul de asasinare a jurnalistului Dragoş Boţa 2021

Înregistrările video care dovedesc planul de asasinare a jurnalistului Dragoş Boţa: „De cinci ani ăla scrie de mine. O să-l împuşcăm”

Inregistrările făcute de anchetatori sunt acum publice în dosarul în care Lucian Boncu şi ceilalţi inculpaţi sunt judecaţi de Tribunalul Timiş pentru trafic de cocaină, grup infracţional organizat sau cămătărie

Au apărut noi probe legate de planul de asasinare a jurnalistului Dragoş Boţa, editorul şef al Pressalert.ro, pus la cale de gruparea interlopului Lucian Boncu. Este vorba de o înregistrare făcută de DIICOT în dosarul în care liderul interlop a fost trimis în judecată pentru trafic de cocaină. Anchetatorii au plasat o cameră video în apartamentul din Giroc unde Lucian Boncu se întâlnea cu apropiaţii, făceau planuri şi organizau adevărate maratoane de consum de cocaină, scrie Pressalert.ro.    

Toate înregistrările făcute de anchetatori sunt acum publice în dosarul în care Boncu şi ceilalţi inculpaţi sunt judecaţi de Tribunalul Timiş pentru trafic de cocaină, grup infracţional organizat sau cămătărie.  În noaptea de 10 spre 11 septembrie 2019 au fost înregistrate mai multe discuţii legate de planul de atacare a jurnalistului.    

planul de asasinare a jurnalistului

Liderul interlop Lucian Boncu a refuzat să oprească operaţiunea susţinând: „Nu mai pot. De cinci ani de zile ăla scrie de mine. Bată-l Dumnezeu să-l bată de jeg”. Ba mai mult, Boncu a fost înregistrat în timp ce spunea „o să-l împuşcăm”. 

Lucian Boncu şi Rafa Bogdan sunt suspecţi în dosarul DIICOT care anchetează planul de asasinare a jurnalistului Dragoş Boţa, fiind acuzaţi de „constituire a unui grup infracţional organizat, încercarea de a determina săvârşirea unei infracţiuni de omor şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”.

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro