vineri, martie 29, 2024
Noutati

Lucian Boncu zis El Chapo de Banat, se dovedeste a fi El Ceapa de DIICOT, nu de alta dar incepe sa lacrimeze 2021

Se pare ca in arest fiind, cunoscutul interlop El Chapo sau pe romaneste El Ceapa, cel care a bagat spaima in oamenii din Timisoara, cei trecuti de 80 de ani, si-a deschis o noua afacere, ca sa arate ca vrea sa se reabiliteze. Afacerea este in domeniul pe care el il cunoaste cel mai bine, asa ca si-a deschis o Sifonarie.

El povesteste cum prepara cocaina pentru anumite vedete, si cat de cunoscut este. Bine, toti visam la miere, numai ca el o spune la cine trebuie, adica prietenilor de la DIICOT. Avem aici conversatia:

Băi Andrei, du-te și cântă și vino înapoi”

Liderul interlop a povestit că ”cea mai mare greșeală, m-am dus la Loft” și a vrut să-i arate unui prieten de-al său cum se consumă cocaină la bong. ”Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, ăi fac ăsta. Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băăă, ai stricat-o.

Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis-o pe una că nu aveam bicarbonat. Am făcut-o cu bricheta (în timp ce cu mâna arăta cum a pus flacăra sub, n.a.) că nu aveam cum să încălzești în birou la el.

el chapo
Imaginea in care Boncu plange cu lacrimi de crocodil in fata prietenilor de la DIICOT

i fac, îi pun o bucată și îi spun << Fii atent, tragi la final și ții în piept>>. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis << nu mai merg să cânt>>. Bă, ai înnebunit. Băi Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi (…) I-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă. Cea mai tare masă. Lângă avea Nuțu Cămătaru, în spate fraieri, deci ăștia, Mutu… Noi eram prima masă (…) Am stat, pe ceas, trei minute. Vine Pepe disperat, vin badigarzii. <>  Cum s-o termine că i-am dat titamai bucata?”.

Discuție despre Salam și Udrea

Cei doi discută pe ton jos, auzindu-se ”zece grame”, iar Boncu povestind că i s-a spus ”toți bagă, toți”. Discuția continuă pe acelați ton conspirativ, liderul interlop afirmând ” Salam…dat 16 grame…pe față….. A venit după 20 de minute mai dă-mi… în formație suntem opt…. Nu îți mai dau. A venit înapoi dă-mi zece la 200 de euro (gramul n.a.)”, în timp ce coboară glasul și gesticulează din mâini. Boncu și-a amintit de un alt episod când Salam ”era cu Udrea” într-o cameră de hotel din Timișoara.

In concluzie, afacerea cu Sifonaria o sa ii mearga bine, cum i-a mers si pana acum, iar din surse am inteles ca o sa faca si o firma de constructii, ca cei de la DIICOT i-au cerut sa le repare scarile pe care le-a rupt ori de cate ori avea o problema cu adevaratii baieti din Timisoara. Bafta cu afacerile interlopule

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro