marți, martie 5, 2024
Noutati

Unei femei din Bucuresti, i s-a cerut sa doneze 132.000 de euro.Cei care au cerut asta, erau niste “călugări”

O femeie în vârstă de 77 de ani din București a fost înșelată să doneze 132.000 de euro unor tineri care s-au prezentat la telefon ca fiind călugări la o mănăstire din Suceava, ei fiind de fapt încarcerați într-un penitenciar din Iași, arată un comunicat al Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, în intervalul 1 ianuarie – 2 februarie, câțiva tineri încarcerați în județul Iași au contactat telefonic de mai multe ori o femeie din București, pretinzând că sunt călugări din Suceava și că strâng donații pentru construirea unei case de copii și a unui azil de bătrâni.

Aceștia au convins victima să le remită suma de 132.000 de euro în acest sens, o parte din bani fiind virată în diferite conturi bancare și o altă parte fiind înmânată unui tânăr care s-a prezentat la ușa victimei.

doneze 132.000 de euro

Poliția a pus în aplicare joi trei mandate de percheziţie, în municipiul Bucureşti şi pe raza judeţelor Suceava şi Brăila, în urma cărora au fost depistaţi trei tineri, bănuiţi că au intermediat plasarea sumelor de bani, aceştia fiind conduşi pentru audieri la sediul subunităţii. Totodată, a fost recuperată suma de 14.ooo de euro, fiind dispusă şi măsura sechestrului asigurător pentru suma de 38.000 de euro aflată în contul unuia dintre tinerii în cauză.

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro