Gaina operata.O femeie din Colorado a cheltuit 10.000 de dolari pentru a salva viața găinii sale de companie. Gaina avea probleme la inima

Gaina operata.Între operația în sine și alte numeroase consulturi medicale, costul total al salvării vieții lui Blue a ajuns la aproximativ 10.000 de dolari.

Uneori, dragostea unei persoane pentru animalul său de companie poate depăși orice obstacol financiar. Pentru Seleta Nothnagel din Colorado, puiul ei de doi ani pe nume Blue este de neprețuit. Nu numai că o hrănește cu hrană umană, dar o lasă să doarmă lângă ea. Acum a cheltuit 10.000 de dolari pentru operații cardiace și alte proceduri pentru a-i salva viața.

Nothnagel o îmbracă în mod obișnuit pe Blue într-o rochie brodată în formă de inimă și cu scutec asortat. Ea și Blue merg împreună la ieșiri în magazine precum Joann Fabric și Home Depot.

Cu toate acestea, în martie 2020, prietenul cu pene al lui Nothnagel s-a îmbolnăvit brusc grav. Preocupările femeii au început când Blue a început să crească și să își dea seama de problemă. Pasărea a început să doarmă mai mult decât de obicei, iar modul în care respiră a început să fie unul straniu.

gaina operata

În cele din urmă, testele efectuate în octombrie au confirmat că Blue a avut un defect cardiac congenital. Puiul suferea de un duct arterial patent, care împiedică foarte mult dezvoltarea inimii și sănătatea vaselor de sânge din jur. Specialiștii veterinari au constatat, de asemenea, că două vase de sânge majore care duc la inima animalului nu s-au închis niciodată corect. În total, Blue ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală foarte costisitoare pentru a supraviețui.

Operația experimentală i-a costat lui Nothnagel 4.000 de dolari. „Este sufletul meu pereche”, a explicat aceasta,

I-am spus soțului meu:„ Dacă Blue nu reușește, s-ar putea să lași să faci o gaură suficient de mare pentru a ne pune pe amândoi înăuntru. Nu știu dacă pot face față vieții fără ea. Este doar cea mai tare pasăre. ”

Între operația în sine și alte numeroase consulturi medicale, costul total al salvării vieții lui Blue a ajuns la aproximativ 10.000 de dolari.

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro