marți, mai 28, 2024
Noutati

Video: Doi frati impuscati chiar la nunta unuia dintre ei. 2021

Cei doi frati împușcați cu sânge rece, erau la nunta unuia dintre ei, si au fost impuscati chiar de către unul dintre apropiații familiei. Ucigașul a părăsit locul crimei de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic

În imaginile video apare Radu Cordineanu, moldoveanul stabilit de mai mulți ani în Rusia, care cu o zi înainte și-a jucat propria nuntă. 

Persoana cu care discută este chiar ucigașul, Vladimir Deveataev, invitat la nuntă.

frati impuscati

Deveataev a fost dat afară din local, după ce s-a certat cu Filip, fratele lui Radu. Puțin mai târziu, cel din urmă a ieșit afară să-i vorbească ceva lui Deveataev, însă discuția a degenerat. Filip s-a năpustit asupra lui Deveataev și l-a doborât la pământ. La scurt timp însă a venit o mașină din care a coborât fratele lui Vladimir Deveataev, Alexei. El i-a dat lui Vladimir un pistol, din care acesta, fără ezitare, a tras în cei doi frați.

Camerele de supraveghere au surprins două din cele șapte focuri despre care raportează presa din Rusia. Ambele au fost făcute în direcția lui Radu. Filip Cordineanu a sărit în ajutor fratelui mai mare, dar a fost și el împușcat. Cei doi au murit pe loc.

Ulterior, Alexei Deveataev a ascuns arma în buzunarul interior, iar unul dintre indivizii care îl însoțeau a scos plăcuța de înmatriculare de pe automobil. Alexei Deveataev a plecat cu mașina de la fața locului, iar Vladimir, potrivit oaspeților, a plecat și el puțin mai târziu, împreună cu soția și fiica, luându-și foarte firesc rămas bun de la ceilalți.

Totul s-a întâmplat la un club-hotel din Moscova, care a fost luat în chirie pentru trei zile. Atât urma să se țină cheful. La câteva ore după omor, frații Deveataev au fost reținuți. Potrivit presei ruse, aceștia se află în arest pentru 60 de zile. Mama lor, Ana Deveataeva, este ales local din partea Partidului „Edinaya Rossia”. Cei doi nu ar fi avut antecedente penale.

Presa rusă a publicat imagini de la nunta lui Radu Codineanu. Ele au fost filmate chiar de ucigașul Vladimir Deveataev, invitat din partea miresei. 

În a doua zi de petrecere, Radu Cordineanu și Vladimir Deveataev au mers împreună la market, după băutură și mâncare. Radu și Filip locuiau în Rusia de mai mulți ani. Ambii aveau afaceri și familii: Radu avea 36 de ani și a lăsat în urmă doi copii, iar Filip – 34 de ani și cinci copii. Erau originari din satul Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

Totul s-a întâmplat într-un local „Alexandr”. Mirele, în vârstă de 36 de ani și fratele acestuia de 34 de ani, au fost împușcați mortal. Ambii sunt din R. Moldova, însă dețineau cetățenie rusă.

În total, trăgătorul a tras 6-7 focuri, dintre care unul a lovit chiar în inima mirelui. 

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat un dosar penal în baza a două articole: „uciderea a două sau mai multe persoane” și „deținerea ilegală de arme”.

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro