marți, mai 28, 2024
Noutati

Video: Politia din Bucuresti reuseste sa prinda cea mai mare traficanta de ghiocei. Filmarea arata cum bravii politisti reusesc sa elimine capul acestei grupari 2021

Un clip video postat pe rețelele de socializare și caree a stârnit foarte multe comentarii, arată cum o femeie tânără traficanta de ghiocei este încătușată de către un polițist după ce a fost surprinsă vânzând flori fără forme legale, în București.

Credem că măsurile luate de polițiști se datorează faptului că tânăra nu a vut să-și prezinte actul de identitate pentru a putea fi identificată și mai apoi sancționată.

După ce polițiștii comunitari au eradicat fenomenul bătrânelor „traficante” de verdeturi, a venit rândul bravilor polițiști ai Secției 2 Poliție sa intervină în forță în cazul unei minore gravide care își câștigă existența din vânzarea florilor in intersecțiile aglomerate ale capitalei.

Se vede in filmarea alaturata eroismul cu care cei doi agenți de poliție intervin pentru stoparea acestei ” infractiuni” deosebit de grave, pentru ca viata in minunata noastră „metropola” sa isi reia cursul firesc. Va intreb pe dumneavoastra, daca acel agent de poliție a avut nevoie de aprox 1min si 30 sec sa încatușeze o minoră, ce facem daca se confruntă cu adevărați infractori?

traficanta de ghiocei

In urma acestei acțiuni așa zișii polițiști au reușit urmatoarele performanțe:
– au procedat la confiscarea unui număr de 15 cosulete cu ghiocei ” de contrabanda”,
– au încătusat si au condus la sediul Secției 2 Poliție 3 minori (două fete și un baiat) care au fost agresați fizic si verbal de către acești bravi apărători ai legii.
Ma intreb oare dupa ce vedeți aceste imagini va simțiți în siguranță și aveți încredere???– se arată în postarea care însoțește clipul video.

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro