Recompensa de 1 milion de dolari pentru informații care duc la ucigasul lui Alisor Sadoveanu, ucis acum cateva zile in America

Departamentul de Poliție din Anaheim, California (SUA) a anunțat că s-a emis un mandat de arestare, însoțit de o recompensă de 1 milion de dolari, pentru Florin Răducanu, 37 de ani, suspectat că l-ar fi ucis pe Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, 42 de ani, în fața motelului Abby’s Anaheimer Inn. Crima s-a petrecut în seara zilei de 24 ianuarie, informează site-ul poliției din Anaheim.

Florin Răducanu ar fi fugit de la locul crimei la volanul unui Chrysler Voyager din 2020. Mașina a fost găsită, dar nu și suspectul, despre care se crede că ar fugit în Mexic. Autoritățile americane, care au difuzat o imagine cu suspectul, le-au cerut ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe suspect, menționând că este periculos și că poate fi înarmat.

Crimă pentru o ”țeapă” de 300.000 $ Insideri în lumea interlopă au recompus pentru Libertatea tabloul dramatic al executării lui Alișor. ”Băiatul lui Sadoveanu l-a păcălit pe criminal cu aproximativ 300.000 de dolari. Alișor și Florin Americanu se cunoșteau de circa doi ani și aveau tot felul de combinații. Buzoianul l-a rugat să-l ajute cu niște mașini scumpe, să le trimită în țară, pe vapor.

1 milion de dolari

Sadoveanu i-a luat banii de transport, apoi i-a spus că cineva i-a turnat și mașinile au fost confiscate. Americanu a aflat că era, de fapt, o țeamă și a prpmis răzbunare”, povestește o persoană care cunoaște conflictul. Pe de altă parte, apropiați ai lui Florin Răducanu a vrut doar să-l rănească pe Alișor: ”Crima a avut loc chiar în fața unui hotel din Anaheim.

L-a împușcat în picioare, dar l-a nimerit în artera femurală. Sadoveanu a murit la fel ca Emi Pian, care, la fel, a fost înjunghiat în acea zonă”.Varianta rudelor lui Alișor ”E o confuzie de nume. Tatăl lui își zice Sadoveanu, dar ei nu făceau parte din clanul Sadoveanu. Sadovenii sunt din Tunari, noi suntem din Chitila”, a declarat Remus ”Nat” Mincă, la România TV, vărul interlopului ucis.

Apropiați ai Alișor confirmă, însă, că el este rudă mai îndepărtată cu cei din clanul Sadoveanu. ”Nat” prezintă altă variantă și spune că ”scandalul a plecat de la o femeie”. Familia lui Alișor Sadoveanu face demersuri pentru repatrierea corpului neînsuflețit, ”dar sunt dificile, poate dura o lună, trei sau chiar șase luni”.

Sursa Libertatea


error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro