marți, mai 28, 2024
Noutati

Iată cine este monstrul care a violat și ucis o fetiță de 18 luni în Italia: Gabriel Robert Marincat, muncitor român de 25 de ani

Monstrul care a violat fetita este un român de 25 de ani, partenerul mamei lui Sharon Barni, fetița de 18 luni moartă în zona Como, se numește Gabriel Robert Marincat.

Originar din Borșa, Maramureș, Gabriel Robert Marincat este rezident la Lentate sul Seveso. De trei luni locuia în aceeași casă cu fetița pe care a violat-o și cu mama acesteia, Silvia Barni, italiancă de 24 de ani, partenera sa.

monstrul care a violat
Gabriel Robert Marincat, acuzat că a violat și ucis o fetiță de 18 luni

De origine română, dar de ani de zile în Italia, muncitor, era singur acasă cu bebelușul său de 18 luni când, la 11 ianuarie 2021, a avut loc tragedia.

De obicei cu fetița stătea bunica acesteia, dar de când Gabriel Robert Marincat se mutase în casă, uneori era lăsat să aibă grijă singur de copil.

Bărbatul, arestat sâmbătă dimineață (23 ianuarie 2020) de către carabinieri din Tenenza di Mariano Comense în timp ce se afla la casa mamei sale, în Lentate sul Seveso, unde se întorsese să locuiască acum câteva zile, este acuzat de maltratare care a dus la moartea copilului (infracțiune pedepsită până la maximum 24 de ani) și violență sexuală împotriva unei persoane sub vârsta de zece ani (pedepsită până la maximum douăzeci de ani).

Micuța Sharon Barni, fetița de 18 luni care a murit la 11 ianuarie trecut la Cabiate (Como), a fost bătută și violată, au stabilit medicii care au făcut autopsia. Fetița a murit în ziua în care Gabriel Robert Marincat a avut-o în grijă. Bărbatul a spus că a avut loc un accident domestic, că a căzut un reșou peste ea.

Sharon Barni, victima unui monstru

„Ceea ce a raportat partenerul mamei micuței pentru a justifica accidentul s-a dovedit a fi o minciună – a scris procurorul din Como, Nicola Piacente, într-o notă citată de Corriere della Sera -. Rapoartele preliminare ale medicului legist au negat dinamica raportată inițial de singura persoană care se afla în compania copilului înainte de sosirea bunicii materne.

Acestea, combinate cu investigațiile scrupuloase ale carabinierilor, care l-au verificat pe partenerul mamei victimei, au condus la convingerea că fetița a fost bătută în mod repetat, probabil nu numai în după-amiaza zilei de luni, 11 ianuarie, precum și violată într-o perioadă apropiată de acea după-amiază tragică ».

Din aceste motive, două săptămâni mai târziu, bărbatul care era cu ea în momentul morții ei a fost arestat și dus la închisoare. Acesta este Gabriel Robert Marincat, un muncitor român în vârstă de 25 de ani și partener al mamei Sharon.

După spitalizarea fetiței în condiții disperate la spitalul din Como, tânărul de 25 de ani a spus că fetița „a tras un reșou peste ea, însă nu i se părea nimic grav, s-a întors să se joace”. Teza susținută atât cu mama copilului, cât și de bunica fetiței, în declarațile date carabinierilor, dar negată prompt de autopsia dispusă de procurorul Como. Pentru aceasta, muncitorul de 25 de ani a fost arestat sub acuzația de rele tratamente și violență sexuală.

Prima care a realizat gravitatea situației a fost bunica copilului. Femeia și-a găsit nepoata inconștientă și cu o cămașă pătată de vărsături. În ciuda intervenției 118 și a transportului de urgență cu elicopterul la spitalul din Bergamo, era prea târziu pentru micuța Sharon.

Potrivit raportului de autopsie, corpul copilului a fost de fapt bătut de răni și vânătăi „necompatibile cu căderile accidentale și datând și din perioadele anterioare”. Investigațiile ulterioare ale carabinierilor Companiei Cantù au condus, prin urmare, la arestarea însoțitorului mamei lui Sharon.

Militarii l-au arestat în Lentate sul Seveso (Monza și Brianza). El se afla acasă la mama sa, unde se mutase după încheierea relației cu fosta sa parteneră. Aceasta din urmă nu bănuise niciodată nimic despre ororire comise de tânărul de 25 de ani.

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro