duminică, decembrie 3, 2023
Noutati

Ultimele clipe de viață ale interlopului român, liderul clanului Sadoveanu executat în SUA. Imagini șocante de la fața locului! 2021

Aurel Trandafir, liderul clanului Sadoveanu, a fost împușcat în cap, în SUA.

liderul clanului sadoveanu


Scene șocante pe străzile din Los Angeles! Interlopul român, Aurel Trandafir, a fost împușcat în cap de către un membru al unei grupări rivale. Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost executat în plină stradă, iar martorii de la fața locului au surprins ultimele clipe în viață ale interlopului.

Criminalul lui Aurel Trandafir, zis și Alișor Sadoveanu, ar fi vrut să îi împuște și pe prietenii acestuia.

Între Aurel Trandafir și bărbatul care l-a omorât ar fi început un scndal monstru din cauza unei sume de bani. Criminalul este din Buzău și i-a reproșat interlopului că l-ar fi păcălit cu suma de aproximativ 200.000de euro. Într-un moment de furie, buzoianul a scos pistolul și l-a împușcat pe rivalul său direct în cap.

La fața locului au ajuns imediat oamenii legii, care n-au mai așteptatsă vină ambulanța și au început să îl resusciteze. Din imaginile filmate de martori se poate observa cum polițiștii încearcă din răsputeri să îl țină în viață pe bărbat, care se află într-o baltă de sânge.

Ce s-a întâmplat cu criminalul lui Aurel Trandafir

În urma primului ajutor oferit de către polițiști, starea lui Aurel Trandafir a fost stabilizată și a ajuns în viață la spital.Acolo, starea sa s-a agravat, iar medicii n-au mai putut să îi facă nimic pentru a îl putea ajuta. Bărbatul care l-a împușcat pe interlop  în plină stradă a fugit de la fața locului, însă a fost prins la scurt timp de către oamenii legii.

Aurel Trandafir era unul dintre liderii clanului Sadoveanu și era dat în urmărire internațională din anul 2018, după cea fugit în Los Angeles. Interlopul era condamnat la 6 ani și 4 de închisoare pentru tâlhărie. 

Sursa Gandul

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro