marți, mai 28, 2024
Noutati

VIDEO EXCLUSIV!!! Un manelist cere unui membru din Clanul Duduienilor bani ca sa taca, este vorba de 10 mii de euro

 Clanul Duduienilor in spume.Alex Puștiu, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, care a lansat recent o piesă cu Alex Velea, este în mijlocul unui scandal fără precedent, artistul luând decizia să îi pună la punct pe cei care, în ultimul timp, l-au tot agresat și au încercat, prin toate mijloacele, să îl intimideze. Așa că, într-una dintre zilele trecute, Alex Puștiu a apelat la Poliție pentru a-și face dreptate.

clanul duduienilor
Încă un manelist celebru șantajat de interlogi VIDEO

Doar că nu s-a mulțumit cu atât ci, pentru a se răzbuna pe agresorii lui, le-a transmis un mesaj video, șters între timp de pe Internet, dar care a ajuns în mâinile reporterilor playtech.ro, și care dezvăluie, în fapt, dedesubturile lumii manelelor, controlată strict de unii interlopi. Reporterii playtech.ro au aflat , în exclusivitate, detalii incredibile din spatele acestui scandal din lumea maneliștilor.

Scandal uriaș în lumea maneliștilor

Mai exact, vizibil surescitat, Alex Puștiu, unul dintre maneliștii favoriți ai lui Alex Velea și care este implicat în promovarea trapanelelor lansate de artistul pop, a chemat Poliția acuzând că ar fi fost victima unei violări de domiciliu. Și, în plus, a decis să le răspundă agresorilor săi cu aceeași monedă, mai exact să îi pună să plătească scump pentru manevrele de intimidare la care l-au supus.

”Am dat declarație, nu am ce să fac. Adu-mi tu 10.000 (probabil euro, n. red.) ca să îmi retrag plângerea de violare de domiciliu și de taxă de protecție. Te pup și te… Nu te mai pup, de fapt, adu-mi banii să tac din gură, hai, să îmi retrag plângerea. Dacă nu, te bag la pușcărie! Ia uite (filmează mașina Poliției, n. red.)”, este mesajul pe care Alex Puștiu l-a făcut public catre Clanul Duduienilor

”Alex Puștiu, dar nu este singurul, este șantajat, amenințat și intimidat de tot felul de interlopi, mai mult sau mai puțin cunoscuți. Vor bani de la el, când află că a fost la o cântare și nu le dă ”dreptul” năvălesc peste el”

„Clanul Duduienilor Sunt oameni periculoși”

Interesant este că, la scurt timp după ce mesajul video al manelistului a ajuns public, a și dispărut, semn că, de fapt, Alex Puștiu și agresorii săi s-au înțeles, cumva. ”Alex Puștiu, dar nu este singurul, este șantajat, amenințat și intimidat de tot felul de interlopi, mai mult sau mai puțin cunoscuți. Vor bani de la el, când află că a fost la o cântare și nu le dă ”dreptul” năvălesc peste el.

S-a săturat să dea procent din banii pe care îi face, mai ales că, de multe ori, i se iau chiar și mai mult de jumătate din sumele pe care le face la evenimente. Uneori, dacă este o seară mai proastă, în care nu face foarte mulți bani din dedicații, interlopii îl lasă fără niciun leu, îl mai și acuză că minte și că dosește banii, îl amenință că îl bat pe el sau pe cei apropiați lui.

S-a săturat și el, nu a mai rezistat, mai ales că nu este la primul scandal”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, un apropiat de-al manelistului sub protecția anonimatului. ”Sunt oameni periculoși, sunt puși pe scandal tot timpul și pe luat bani de la noi, de la maneliști”, ne-a mai precizat sursa noastră.

Alex Puștiu, manelistul favorit al lui Alex Velea. Cântă împreună piesa ”Mi-e poftă de tine rău”

În urmă cu o săptămână, Alex Velea a lansat piesa „Mi-e poftă de tine rău” unde cântă alături de Alex Puștiu și de Lazy Ed și la care au filmat un videoclip interesant. Videoclipul, lansat chiar pe 16 ianuarie, a reușit deja să facă câteva sute de mii de vizualizări, fiind, în fapt, cel mai recent proiect lansat de Alex Velea din seria trapanele, genul muzical reinventat și promovat de celebrul cântăreț.

De altfel, Alex Puștiu s-a și lansat, acum opt ani, cu melodia „Mi-e poftă de tine rău”, acum reinterpretată alături de Alex Velea, iar la acea vreme, succesul manelistului a fost unul uluitor, reușind să depășească patru milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt.

Florin Salam, șantajat și el! Clanul Duduienilor îi cerea taxă de protecție. A fost amenințat că i se va tăia limba, dacă nu plătește

Clanul Duduienilor.Taxa de protecție pare să fie o adevărată ”modă” în lumea manelelor, artiștii fiind, adeseori, asupriți de membrii diverselor clanuri interlope. Printre cei care au avut probleme cât se poate de serioase s-au numărat și nume mari precum Florin Salam, Leo de la Kuweit sau Nicolae Guță. De altfel, 13 membri ai clanului Duduianu au fost trimiși, la sfârșitul anului trecut, în judecată sub acuzațiile de şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Florin Salam fiind chiar unul dintre denunțători.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 emis în luna noiembrie a anului trecut.

De asemenea, interlopii i-au cerut bani și lui Florin Salam, sumele pretinse fiind de până la 100.000 euro, într-un scandal ”cusut cu ață albă” și de care a fost văzut ca vinovat celebrul manelist, acesta fiind amenințat că dacă nu plătește suma cerută, va fi mutilat, unul dintre membrii clanului Duduianu promițându-i că îi va tăia limba pentru a nu mai putea cânta vreodată.

Sursa Playtech

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro