sâmbătă, septembrie 23, 2023
Stiai ca?

Castiga bani online.Top 16 site-uri și programe de marketing afiliate pentru 2021

Castiga bani online.Ar fi frumos să câștigi mai mulți bani din blogul tău, nu?D upă tot efortul necesar pentru ca un blog să aibă succes. Și efortul continuu pe care îl necesită conținutul în fiecare săptămână, fără greș, pentru ca blogul dvs. să aibă succes … Trebuie să începeți să obțineți un fel de venituri din acesta.

Însă întrebarea celor mai mulți bloggeri se luptă cu recoltele: „Unde încep?

Castiga bani online?Aceasta este o întrebare destul de dificilă de răspuns. Există și o mulțime de răspunsuri corecte și greșite. În funcție de nișa blogului, de trafic etc. Cu toate acestea, pentru această postare – răspunsul este simplu. Este vorba de „programe afiliate”. Mai exact, cel mai bun site afiliat pentru dvs., ca orice fel de blogger.

Să intrăm în primele 16 site-uri afiliate de care poate beneficia orice nivel de blogger.

1. Afiliați ShareASale.Castiga bani online

ShareASale este în activitate acum 17 ani și cu siguranță au ținut pasul cu vremurile. Oferind o piață abundentă plină de comercianți care deservesc aproape tot ce vă puteți gândi, vor exista întotdeauna produse relevante pe care să le promovați.

ShareASale

Pro

 • Opțiuni de plată flexibile . Sunt disponibile opțiuni de plată digitale și standard. Deoarece opțiunile de plată digitală sunt atât de rare printre site-urile afiliate populare, acest lucru câștigă puncte majore pentru ei!
 • Selecție largă de produse. Pe măsură ce alegeți și alegeți cu care comercianți să lucrați, veți obține o bibliotecă imensă de produse din care să alegeți pentru a promova.

Contra

 • Nu la fel de simplu ca unii dintre concurenții săi, ceea ce înseamnă că va dura mai mult timp pentru a configura comparativ. Nu este o problemă majoră, dar necesită puține cunoștințe tehnice.

2. Afiliat Solvid.Castiga bani online

Afiliat Solvid

Oferim un comision de 20% pentru toate achizițiile, inclusiv pentru cele efectuate de clientul menționat în viitor. Aceasta înseamnă că, dacă trimiteți un client care cheltuiește 3.500 GBP / lună cu Solvid , veți primi 700 GBP / lună atât timp cât clientul rămâne la noi. În mod similar, dacă trimiteți un client care face o comandă unică de 12.000 GBP, veți primi un comision unic de 2.400 GBP. Practic, nu există limite la ceea ce poți câștiga.

Castiga bani online.Suntem pur și simplu cel mai bine plătit program de afiliere din domeniu!

Pur și simplu înregistrați-vă pentru a accesa contul dvs. de afiliat – este atât de simplu!

3. Amazon Associates.Castiga bani online

Toată lumea cunoaște Amazonul. Piața online care poate livra orice, de la bomboane la o dronă complet funcțională la ușa dvs. într-o zi. Fiecare nișă își are spațiul pe Amazon, motiv pentru care este un punct de plecare atât de bun pentru o afacere de marketing afiliat.

Programul de afiliere Amazon

Pro

 • Până la 10% pentru orice vânzare de produse eligibile care provine din link-ul dvs.
 • Toate achizițiile efectuate de traficul menționat pe Amazon, chiar dacă nu este produsul la care v-ați conectat, sunt luate în considerare pentru veniturile afiliate.
 • Selecție masivă de produse. Un ghișeu unic pentru mulți oameni, ceea ce face ca comenzile să fie mult mai mari decât linkul pentru un singur produs pe care fac clic.

Contra

 • Cookie-ul afiliat durează doar 24 de ore . Dacă se întorc și cumpără după 24 de ore, niciun venit nu va fi din păcate!
 • Lipsa opțiunilor de plată. Puteți fi plătit numai prin cec, transfer bancar sau card cadou Amazon. Sperăm că se vor ramifica în curând în metode de plată digitale.

4. Parteneri eBay.Castiga bani online

Chiar și piața colosală bazată pe utilizatori, eBay, dorește să vă ajutați să faceți publicitate și să vindeți articolele pe platforma lor. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți înregistrări pe care doriți să le promovați, să le promovați folosind instrumentele de rețea de parteneri Ebay și veți fi plătit!

Site-ul afiliatilor eBay

Pro.Castiga bani online

 • Nu există o piață mai diversă decât eBay. Este bazat pe utilizatori. Cineva, undeva, vinde orice produs legal la care te poți gândi. Nimic nu poate rivaliza cu această diversitate.
 • Cele mai simple metode de vânzare afiliate . Nu există reguli complexe de urmat, pur și simplu partajați-vă linkul de partajare pentru înregistrare și câștigați dacă cineva îl cumpără.
 • Comision dublu pentru primele 3 luni. Veniturile suplimentare sunt întotdeauna frumoase.

Contra

Neutru

 • Câștigați un procent din ceea ce ar câștiga eBay din vânzare . În loc de afiliat și de dvs., există afiliat, eBay și dvs. – adică împărțiți vânzarea în trei moduri. Veți obține o mare parte din ceea ce ar câștiga eBay, dar merită să fiți conștienți de modul în care funcționează.

5. Programul afiliat Shopify.Castiga bani online

Shopify este unul dintre software-urile de comerț electronic de top utilizate de bloggeri și comercianții cu amănuntul online. În calitate de blogger însuși, probabil că îl cunoașteți. Deci, pentru aceia dintre voi care se află în nișe în care publicul dvs. va încerca să vândă și online, Shopify este un parteneriat de afiliere excelent, pentru care să le indicați.

Site-ul afiliat Shopify

Pro

 • Câștigați mult pe recomandare . Câștigați primele două luni din taxa de abonament pentru recomandare (200% recompensă), până la 598 USD pentru planurile standard. 100% recompensă pentru planul de întreprindere, care plătește 2.000 USD.
 • Este o platformă la care merită să îi referiți pe oameni. Shopify este cel mai important concurent în spațiul său. Foarte puține alte platforme de comerț electronic se apropie.

Contra

 • Este destul de nișă. Deși plata este excelentă, publicul dvs. trebuie să vândă lucruri online pentru ca Shopify să fie vreodată relevant pentru ei.

6. Clickbank.Castiga bani online

Clickbank seamănă mult cu ShareASale . O piață diversificată, plină de comercianți pe care alegeți să-i promovați, pe baza interesului publicului dvs.

Site-ul Clickbank Marketing Afiliate

Pro

 • Veți găsi ceva de promovat . Baza de date a produselor lor este una dintre cele mai ușor de navigat din oricare din această listă. Este ușor să găsești ceva de promovat!

Contra

 • Nu există încă metode de plată digitale. Din păcate, acestea oferă doar: cec, depunere directă, transferuri bancare sau Payoneer ca opțiuni de plată. Au nevoie de mai multe opțiuni digitale.
 • Maxim 150 $ câștigat pe vânzare de recomandare , indiferent de produs. Se simte destul de limitativ. Ar fi frumos să vezi o limită mai mare sau să permiți pur și simplu scalarea nelimitată.

7. Afiliați Rakuten Marketing.Castiga bani online

Rakuten este un magazin online de vârf, care oferă de la electronice de ultimă generație la consumabile pentru animale de companie. Dacă aveți nevoie de el, îl puteți obține mai mult ca sigur la Rakuten. Și vor să vă plătească pentru că ați ajutat la vânzarea a tot ce a fost vândut în magazinul lor.

Programul de marketing afiliat Rakuten

Pro

 • Un serviciu în care puteți avea încredere . Rakuten este un magazin premiat, cu parteneriate cu mărci la fel de mari ca NBA în sine. Puteți promova cu încredere produsele pe care le stochează.

Contra

 • Trebuie să aplicați fiecărei mărci individuale pe care doriți să o promovați. Vă face să fiți mai atenți la produsele pe care le veți promova, dar necesită mult timp.
 • Baza lor de cunoștințe este greu de navigat. Este întotdeauna frustrant atunci când materialul de ajutor nu este direct. Din fericire, au o echipă de asistență afiliată excelentă pe care o puteți contacta.

8. Programul de parteneriat Leadpages.Castiga bani online

Leadpages este un instrument de marketing online extrem de puternic. Oferind fiecărei persoane, indiferent de nivelul său de expertiză, capacitatea de a crea pagini de destinație care se convertesc bine. Acestea oferă un produs aproape de neegalat în spațiul lor. Deci, dacă aveți un public digital – vor dori acest lucru.

Programul de parteneriat Leadpages

Pro

 • Cu un public potrivit, se vinde singur. Leadpages face o treabă atât de grozavă cu produsul lor, trebuie doar să le arătați celor cu site-uri web că instrumentul există pentru a obține vânzări pe acesta.
 • Este incredibil de puternic, ceea ce îl face să merite să fie promovat .
 • Plăți masive. Acestea oferă comision de 30% pentru orice cheltuială de referință. Atâta timp cât clientul cheltuiește … Nu există limite. Deloc.

Contra

 • Prea nișă pentru a lucra pentru mulți. Leadpages se va vinde foarte bine. Dar se va vinde doar unui public care încearcă să realizeze ceva prin prezența lor pe web.

9. Programul de afiliere JotForm.Castiga bani online

JotForm este un important constructor de formulare online, cu peste 8 milioane de utilizatori , utilizat pe scară largă de multe industrii diferite și companii de dimensiuni diferite. O mulțime de companii încep să utilizeze constructori de formulare online, deoarece le crește considerabil productivitatea, dacă ați completat până acum un formular online, există șanse mari să fie un JotForm. 

Pro

Înaltă Comisie. JotForm oferă o rată de comision de 30% lider în industrie, vă puteți calcula cu ușurință câștigurile potențiale cu ajutorul Calculatorului de comisioane. 

Perioadă de atribuire generoasă de 60 de zile (lungimea cookie-urilor). Programul de afiliere JotForm se bazează pe o atribuire de primă atingere și veți primi un comision chiar dacă utilizatorul devine utilizator plătit 60 de zile după ce a făcut clic pe linkul dvs. de afiliat. 

O gamă largă de industrii. Multe industrii diferite folosesc formulare online și acest lucru face ca publicul dvs. să fie mai ușor potrivit pentru JotForm. 

Conformitate HIPAA Având în vedere că respectarea normelor HIPAA este foarte mare și o caracteristică premium, este foarte ușor să începeți să câștigați un comision de către un public legat de asistență medicală. 

Contra

Programul de afiliere este valabil 1 an. Puteți câștiga un comision doar pentru un an în prezent.

10. Programul editorului afiliat CJ.Castiga bani online

CJ Affiliate este o platformă care știe despre ce vorbesc . Sunt în industria de marketing afiliat din 1998 și această expertiză strălucește doar în fiecare aspect al ceea ce fac. Cu produse în fiecare nișă, ați fi greu de găsit vina lor.

Platforma de afiliere CJ

Pro

 • Una dintre cele mai mari rețele de afiliați. Când ați fost în afaceri atâta timp cât CJ Affiliate a avut, este greu pentru alte programe să le rivalizeze în mărime.
 • O rețea pe care te poți baza. 19 ani de activitate nu îi fac infailibili, dar arată că se pot adapta cu expertiză. Vă puteți baza pe ele pentru a continua să facă acest lucru.

Contra

 • Există un proces de cerere destul de atent. Nu reușești aproape 20 de ani fără standarde ridicate, așa că acest lucru este de așteptat.

11. Programul de afiliere Bluehost.Castiga bani online

Bluehost este în prezent una dintre gazdele WordPress recomandate de top disponibile. Cu prețuri accesibile, pachete flexibile și o echipă excelentă de asistență pentru clienți – există un argument convingător cu privire la motivele pentru care sunt atât de recomandate. Poate că a sosit timpul să te partenerezi și cu ei.

castiga bani online

Pro

 • Proces de recomandare direct . Pur și simplu înscrieți-vă (gratuit și scurt), partajați-vă linkul de recomandare și primiți plata pentru oricine se înscrie la oricare dintre pachetele Bluehost din acesta.
 • Calitate în care puteți avea încredere. Bluehost vine recomandat de WordPress pentru a-și găzdui platforma, aceasta este o recomandare în care puteți avea absolut încredere.

Contra

 • Necesită publicului dvs. să aibă nevoie de găzduire web. A fi unul dintre serviciile de găzduire web de top nu înseamnă prea mult dacă publicul dvs. nu caută găzduire web.
 • Minim 100 USD în termen de 12 luni de la prima trimitere pentru plată. Realist, nu este o ispravă greu de întâlnit. Dar se simte în continuare ca un termen inutil pentru a fi plătit.

12. Programul de afiliere ConvertKit.Castiga bani online

ConvertKit este o platformă de marketing prin e-mail. Având ideologia bazată pe personalizare și potrivire unică pentru fiecare utilizator, puteți înțelege de ce sunt recomandate de numeroase nume de top din industria marketingului prin e-mail.

Programul de afiliere ConvertKit

Pro

 • Dacă publicul dvs. folosește marketingul prin e-mail, le va plăcea ConvertKit . Este doar un fapt – dacă vă aflați în acel spațiu, ConvertKit atinge cu ușurință orice nevoie pe care o puteți concepe.
 • Fără tăiere a veniturilor afiliate. Atâta timp cât contul afiliatului dvs. este activ și plătește – veți fi plătit. Nu are absolut niciun rost să te întrerupă.

Contra

 • Nu toată lumea folosește email marketing. Aceasta este doar realitatea. Unele dintre publicurile dvs. nu îl vor folosi, deci nu este un afiliat excelent pentru dvs.
 • Fiecare comision durează 30 de zile pentru confirmare. Întrucât au o politică de rambursare de 30 de zile, fără întrebări, nu vă pot credita comisionul până nu vor trece 30 de zile.

13. Rețeaua de afiliați MaxBounty.Castiga bani online

MaxBounty este un site web afiliat mai nou, care a funcționat deja cu unele mărci de ultimă generație, precum Norton, McAfee și T-Mobile. Sunt mândri că fac lucruri pe care alte rețele de afiliați pur și simplu nu le fac încă și le merge bine.

Rețeaua de afiliați Max Bounty

Pro

 • Bonus afiliat nou de 1.000 USD . MaxBounty oferă bonus de 1.000 USD oricărui afiliat care câștigă minimum 1.000 USD pe lună în primele 3 luni. E destul de mișto.
 • Plătesc săptămânal. Majoritatea programelor de afiliere sunt plăți lunare fixe, deci este plăcut să vedeți un nou site web afiliat care dorește să înfrunte tendința.
 • Au opțiuni de plată digitală. Un alt lucru pe care multe rețele de afiliați nu îl oferă. Acest lucru le înscrie și mai multe puncte de accesibilitate bonus.
 • Recompense incredibile pentru cei mai mari câștigători afiliați . Nu este un aspect pe care să-l vedem mult în acest spațiu și este cu adevărat minunat de văzut. Arată mult mai distractiv decât programul dvs. mediu.

Contra

 • Nu sunt nici pe departe la fel de stabili ca alte platforme disponibile . Acordați-le câțiva ani și foarte bine ar putea fi platforma de top, dar deocamdată este prea devreme să știți.

14. Google AdSense.Castiga bani online

Google AdSense este o rețea de publicitate online, nu o platformă afiliată. Cu toate acestea, este probabil cel mai popular mod de a câștiga pe un blog. Și funcționează pe aceleași principii …

Promovează ceva pe site-ul tău, primește plata pentru interesul pe care publicul tău îl exprimă în el.

Rețeaua de publicitate Google Adsense

Pro

 • Nu este nevoie să găsiți un produs de promovat. Google AdSense gestionează ceea ce vor afișa pe site-ul dvs. Trebuie doar să îi acordați spațiul pentru a face acest lucru.
 • Puteți dezactiva anumite tipuri de anunțuri dacă nu sunt potrivite pentru site-ul dvs. Ceea ce este o opțiune obligatorie de a avea, într-adevăr
 • Cea mai reputată platformă online . Google și AdSense sunt cunoscute de toată lumea, deci nu este nevoie să „creați credibilitate” pentru ceea ce este promovat.

Contra

 • Trebuie să știți că un anunț este o problemă pentru a-l aborda . Nu veți vedea anunțuri, așa că vă bazați pe publicul dvs. pentru a vă informa despre anunțurile problematice (dacă apar).

15. Tapgerine.Castiga bani online

Tapgerine este un program de publicitate online special destinat publicului utilizatorului mobil. Deși sunt mai limitați la ceea ce vă pot oferi, la ceea ce oferă în ceea ce privește marketingul mobil, se descurcă foarte bine.

Programul de publicitate TapGerine

Pro

 • Nu încearcă să cucerească totul. Succesul vine adesea din cunoașterea a ceea ce puteți face bine și concentrarea specifică asupra acestui lucru. Tapgerine reușește să facă acest lucru.

Contra

 • Greu de aflat despre structura lor de plată. Baza lor de cunoștințe nu este încă foarte concretizată. Acest lucru ar trebui să se schimbe pe măsură ce cresc.
 • Încă relativ mic. „Nișa” anunțurilor mobile nu este chiar atât de nișă, așa că, deși au ales să se concentreze exclusiv pe piața mobilă – nu se evidențiază atât de mult.

16. Rețeaua editorilor Chitika.Castiga bani online

Chitika este un alt site de publicitate online, foarte similar cu cel al AdSense și cu o reputație aproape la fel de remarcabilă. Merită menționate, doar din cauza popularității.

Chitika Publisher Network

Pro

 • O platformă pe care se poate avea încredere . Reputația Chitika s-a consolidat de-a lungul anilor pentru conținut și reclame de înaltă calitate. Fără gunoi spammy.

Contra

 • Nu sunt Google AdSense . Chitika este o afacere cunoscută, respectabilă, cu o cantitate imensă de sprijin și istorie în spatele lor. Dar încă nu sunt Google. Deși nu sunt în urmă, chiar dacă sunt în urmă, este greu să le recomandăm prin Google.
error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro