sâmbătă, septembrie 23, 2023
Stiai ca?

Cum să obțineți abonați YouTube gratuit (în modul real) 2021

A obține mai mulți abonați YouTube gratuit este cel mai bun mod de a vă maximiza acoperirea organică pe cel de-al doilea cel mai mare site din lume.

1. Rugați spectatorii să se aboneze.Abonați YouTube gratuit

Ți-am spus că începem cu cele mai ușoare mai întâi.

Uneori, publicul dvs. trebuie doar să fie reamintit. Marele buton roșu de abonare este omniprezent, dar s-ar putea să doriți, de asemenea, să arătați clopoțelul de lângă acesta care activează notificările pentru noile videoclipuri. Simplu.

Ți se pare prea sfătuitor acest sfat? Acesta este memento-ul dvs. că aveți conținut valoros și le faceți mai ușor să țină pasul cu munca pe care o faceți.

Dacă faceți deja acest lucru, nu uitați să demonstrați de ce merită să vă abonați canalul. Și asigurați-vă că o faceți corect atunci când vă iubesc cel mai mult (de exemplu, imediat după ce ați furnizat informații noi și utile sau le-ați făcut să râdă). Nu o face prea mult, altfel vei risca să oprești oamenii.

2. Încheiați videoclipurile menționându-l pe cel la care lucrați în continuare.Abonați YouTube gratuit

Abonarea la un canal YouTube este un act de anticipare. Spectatorii care tocmai au văzut despre ce este marca dvs. sunt pregătiți să dorească mai mult, dacă v-ați făcut treaba corect.

Promovarea următorului videoclip și clarificarea motivului pentru care nu trebuie ratat este cel mai organic mod de a încuraja oamenii să atingă abonarea.

Desigur, acest lucru necesită un bun control al programului dvs. de conținut și să știți ce urmează. (Mai multe despre asta în curând.)

3. Interacționează cu publicul tău și fă-ți prieteni.Abonați YouTube gratuit

Dacă formați relații cu spectatorii dvs., este mai probabil să dorească să vă urmărească în continuare munca. Răspundeți la comentarii. Urmăriți canalele lor înapoi.

Da, este interesant dacă un celebru YouTuber îți comentează videoclipul, dar cine știe cine va fi faimos anul viitor. Formați o comunitate de colegi și promovați-vă reciproc. (Da, vorbesc despre teoria strălucirii .)

De asemenea, odată conectat, publicul vă va oferi o mulțime de idei gratuite de conținut pentru următorul videoclip. Nu vă faceți griji, nu trebuie să le luați pe toate.

Gestionați-vă prezența pe YouTube utilizând Hootsuite și nu numai că puteți încărca și programa videoclipuri, dar puteți adăuga și fluxuri de comentarii în tabloul dvs. de bord. Acest lucru facilitează examinarea, răspunsul și / sau moderarea comentariilor la toate videoclipurile dintr-un singur loc.

4. Actualizează-ți imaginea canalului.Abonați YouTube gratuit

Bannerul dvs. YouTube îi întâmpină pe toți cei care dau clic pentru a vă viziona canalul. Poate că doar au vizionat un videoclip și caută mai multe. Poate că sunt un potențial abonat. Pune-ți cel mai bun picior înainte.

Bannerul dvs. trebuie să fie curat, pe marcă, convingător și – aceasta este partea dificilă – optimizat pentru toate dispozitivele. De exemplu, nu doriți ca detaliile importante să fie acoperite de butoanele dvs. de socializare.

Avem un ghid la îndemână pentru crearea propriei opere de artă a canalului YouTube , împreună cu șabloane gratuite, cu cele mai actualizate dimensiuni.

abonați YouTube gratuit

5. Marcați miniaturile.Abonați YouTube gratuit

O miniatură este o imagine statică de 1280 x 720px care acționează ca o copertă pentru videoclipul dvs. Și sunt, de asemenea, prima dvs. cea mai bună șansă de a convinge oamenii să facă clic pe videoclipul dvs. (În afară de titlurile videoclipurilor dvs., adică, dar mai multe despre asta mai târziu.)

În timp ce unii ar putea pleda pentru a folosi designul cel mai „atrăgător” (ceea ce pare să însemne că țipă cu capucină roșie peste fața șocată a unui bărbat și o imagine cu o … roșie?), O singură dimensiune nu se potrivește tuturor pe YouTube.

Dar nu suntem aici pentru a obține vederi reci.

Pentru a converti un vizualizator într-un abonat, aruncă o privire la pagina videoclipurilor tale. Ce vede un nou spectator? Videoclipuri elegante, profesionale și consecvente care implică un angajament continuu față de calitate? Sau un mish-mash aleatoriu care concurează pentru atenție?

Doriți să vizați o marcă consecventă în toate miniaturile. Folosiți același font, aceeași paletă de culori sau chiar aceeași compoziție de cadre, astfel încât oamenii să știe (cel puțin subconștient) că se uită la un videoclip de pe canalul dvs.

De exemplu, John Plant și-a construit canalul de supraviețuitor Primitive Technology până la 9,9 milioane de abonați cu miniaturi subevaluate și minimaliste. Nu sunt zgomotoase, dar sunt consecvente. Și cel mai important, sunt clicabile.

15 miniaturi video pe pagina YouTube Primitive Technology
Sursa: Tehnologia Primitivă

6. Încorporați videoclipurile pe site-ul sau blogul dvs.Abonați YouTube gratuit

Acesta este de câștig-câștig, deoarece încorporarea videoclipurilor pe site-ul dvs. web poate ajuta clasamentul site-ului dvs. de căutare cu algoritmul Google. Și, în ceea ce privește abonații YouTube, îți prezinți videoclipul chiar acolo unde se uită deja persoanele cu cea mai mare șansă să-i pese.

7. Utilizați instrumentele YouTube pe care se poate da clic în videoclipurile dvs.

YouTube a ucis adnotările cu câțiva ani în urmă și a scăpat bine. Ferestrele pop-up sunt o revenire din anii ’90, fără care suntem mai bine.

Acestea fiind spuse, YouTube are alte instrumente, mai puțin enervante, pe care le puteți folosi:

  • Ecrane de final : acestea sunt imagini statice la sfârșitul videoclipului dvs., unde le puteți reaminti oamenilor să se aboneze sau să introducă un alt îndemn înainte ca algoritmul YouTube să le mute la următorul videoclip.
  • Filigranele de marcă : acesta este un buton suplimentar de abonare care va trece peste videoclipul dvs., chiar și pe ecran complet. Ca astfel:
buton mic de abonare YouTube care apare în colțul din dreapta jos al videoclipului

8. Gândiți-vă în termeni de liste de redare.Abonați YouTube gratuit

Playlisturile sunt o modalitate excelentă de a crește timpul de vizionare al canalului. De asemenea, îi motivează pe oameni să facă clic pe abonare, aliniat cel mai bun conținut într-un singur loc. (Sau conținutul dvs. conex, în mai multe locuri.)

Epicurious, de exemplu, tratează listele lor de redare YouTube ca seriale TV. Este foarte bingeable și dacă, la final, oamenii vor să fie anunțați când există videoclipuri noi, se vor abona.

Listă de redare YouTube grozavă
Sursa: Epicurios

Între timp, LEGO folosește listele de redare mai ușor, adăugând videoclipuri la listele de redare relevante în funcție de subiect (adică, toate videoclipurile inspirate de Minecraft merg într-una; toate videoclipurile Star Wars în alta.)

Lista de redare YouTube LEGO
Sursa: LEGO

9. Organizați un concurs.Abonați YouTube gratuit

Dacă doriți un angajament pe termen scurt sau pur și simplu simțiți că ați suferit într-un platou al numărului de abonați, consultați ghidul nostru pentru organizarea unui concurs YouTube .

Pașii cheie includ alegerea unui premiu care contează pentru publicul dvs. și solicitarea spectatorilor să se aboneze și să activeze notificările pentru a participa.

10. Sărbătoriți reperele abonatului.Abonați YouTube gratuit

Toată lumea iubește un număr rotund. Sărbătoriți-le și mulțumiți oamenilor care v-au adus acolo

Pentru inspirație, iată un videoclip cu reacții pentru fiecare etapă pe care ai putea să o atingi vreodată.

Bonus: Descărcați planul gratuit de 30 de zile pentru a vă dezvolta rapid YouTube , un registru zilnic de provocări care vă va ajuta să începeți creșterea canalului dvs. Youtube și să vă urmăriți succesul. Obțineți rezultate reale după o lună.Obțineți ghidul gratuit chiar acum!

captură de ecran a videoclipului YouTube de Pandrew Panz ajungând la 300 de abonați
Sursa: PandrewPanz

11. Lansați videoclipuri într-un program constant.Abonați YouTube gratuit

Mulți experți citează cu încredere o regulă generală cu privire la frecvența cu care creatorii ar trebui să posteze videoclipuri pe canalele lor. De exemplu: un videoclip pe săptămână pentru a începe, crescând la 3-4 săptămâni pe măsură ce canalul dvs. crește.

Teoria este că mai multe videoclipuri = mai mult timp de vizionare de la spectatori. Dar prioritizarea cantității față de calitate are dezavantaje.

Dacă obiectivul dvs. este de a converti spectatorii în abonați, trebuie să vă concentrați mai întâi pe calitate și pe consecvență în continuare. (Apoi, puteți începe să vă faceți griji cu privire la cantitate.)

Dacă încărcați videoclipuri în mod consecvent, atunci oamenii știu că vine mai mult conținut bun și este mai probabil să atingă abonare.

De asemenea, puteți utiliza o platformă de gestionare a rețelelor sociale precum Hootsuite pentru a vă programa videoclipurile pe YouTube pentru publicare ulterioară.

12. Aduceți-vă publicul din alte canale de socializare.Abonați YouTube gratuit

Aceasta înseamnă promovare încrucișată pe Twitter, Instagram, Pinterest, Facebook – oriunde ai stabilit o comunitate de fani.

Acest lucru poate fi la fel de simplu ca și încurajarea oamenilor să vadă canalul dvs. YouTube în biografia dvs. Instagram sau Twitter.

pedalboard_of_the_day Bio Instagram
Sursa: @pedalboard_of_the_day

Alternativ, puteți profita la maximum de investiția dvs. în producția de videoclipuri prin postarea încrucișată a conținutului dvs. pe canale.

Acum că IGTV , de exemplu, acceptă videoclipuri orizontale în formă lungă, este un pas ușor să vă încărcați și capodopera acolo.

Acestea fiind spuse, dacă scopul dvs. final este de a obține mai mulți abonați, ar trebui să postați fragmente de teaser pe rețelele sociale și să vă asigurați că vă conectați la canalul dvs. YouTube pentru a vă conduce publicul acolo.

Sfat pentru profesioniști: un instrument de planificare a rețelelor sociale precum Hootsuite facilitează mult promovarea încrucișată. Și avem un ghid complet pentru crearea unui calendar de conținut social media .

13. Faceți cercetarea cuvintelor cheie pentru a vă titla videoclipurile și a vă defini nișa

Acest sfat este foarte important pentru a câștiga vizualizări, așa că trebuie să se repete.

Dacă vă uitați la cuvintele cheie legate de subiectul pe care oamenii îl caută deja pe YouTube, vă va ajuta să titlați noul videoclip și să alegeți etichetele. Dar s-ar putea oferi inspirație pentru următorul dvs. subiect video.

De exemplu, dacă aveți un canal YouTube despre fabricarea kombucha acasă, unele cercetări preliminare ale cuvintelor cheie ar putea dezvălui o serie de subiecte interesate de spectatorii YouTube pe același subiect, cum ar fi cum să alegeți vasul de bere potrivit, cum să vă curățați vasul de bere , sau cum se efectuează a doua fermentare. Toate aceste subiecte ar putea face obiectul propriilor videoclipuri.

Instrumentele SEO precum Planificatorul de cuvinte cheie Google vă pot ajuta să identificați cuvintele pe care le folosesc oamenii pentru a găsi informațiile pe care le furnizați. Obiectivul tău este să găsești subiecte într-un loc plăcut: scoruri de concurență mai mici, dar volum de căutare mai mare.

Acest lucru vă permite să evitați să creați videoclipuri pe care nimeni nu le caută (consultați următorul sfat pentru acel film.) Sau videoclipuri cu titluri pe care nimeni nu le poate găsi.

De asemenea, vă va ajuta să evitați crearea de conținut pe un subiect care este deja extrem de competitiv înainte de a fi gata.

14. Oferă oamenilor ceea ce nici măcar nu știu că vor.Abonați YouTube gratuit

80% din videoclipurile dvs. ar trebui să fie axate pe SEO (consultați sfatul anterior) pentru a aduce noi ochi, dar asta lasă 20% pentru conținutul cu valoare adăugată. Prin aceasta înțelegem videoclipuri exclusive pe care nimeni altcineva nu le poate face sau nimeni altcineva nu s-a gândit la ele.

Deoarece pentru a determina oamenii să facă clic pe butonul de abonare, trebuie să depășiți funcționalitatea și să oferiți valoare în afara modelelor de căutare stabilite.

Ca un plus: strategia dvs. pentru oceanul albastru (cunoscut și sub denumirea de a face videoclipuri într-un spațiu de piață necontestat) este locul în care veți fi creativi și puteți face ceva nou și original.

Ca și cum ai arăta abilitățile de masaj cu posum.

încă dintr-un videoclip al unei femei într-un costum roz care masează un posum
Sursa: MEpearl

15. Creați videoclipuri de actualitate, precum și videoclipuri veșnic verzi.Abonați YouTube gratuit

Iată o altă regulă 80/20 pentru dvs. 80% veșnic verde, 20% actual.

Conținutul veșnic verde este important pentru a vă spori timpul de vizionare, da. (Videoclipurile de Halloween nu sunt atât de populare în februarie.) Dar conținutul actual este esențial dacă încercați să convingeți oamenii să se aboneze.

De ce? Deoarece conținutul actual trebuie consumat imediat sau aproape de acesta. Așadar, dacă înfierbântatul tău ultimul fiasco politic, jocul NBA sau gala covorului roșu sunt adăugări de neratat la discursul de pe internet, atunci fanii tăi vor dori să fie anunțați. Și se vor abona.

16. Partener cu alte canale.Abonați YouTube gratuit

Acest lucru merge până la Sfatul # 3: Faceți-vă prieteni. Folosiți-vă conexiunile pentru a vă asocia cu alți creatori YouTube și pentru a beneficia de publicul celuilalt. Publicul dvs. are încredere în recomandările dvs., iar publicul lor are încredere în ale lor, deci profitați.

De exemplu, „Top That!” Al lui Popsugar seria a invitat oaspeții la chat. A fost ca un talk-show de zi, dar pentru vedetele video virale, cum ar fi maseuza psihicului.

17. Partener cu vedete.Abonați YouTube gratuit

Acesta este listat ultimul, deoarece este cu siguranță cel mai greu.

Dacă nu ești Anna Wintour și poți face o grămadă de videoclipuri în care vedetele îți pun întrebări. (Notă: dacă sunteți Anna Wintour, vă rugăm să luați în considerare acest sfat nr. 1).

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro