vineri, iunie 14, 2024
Noutati

Anul 2020. Il vom uita vreodata? Cel mai frumos clip video, despre cum lumea a tinut piept acestui an.

Anul 2020 a fost considerat un an blestemat, un an care ar fi inceputul blestemului umanitatii.

anul 2020

Probabil că pentru teologi sau pentru adepții Bisericii, evenimentele din ultimele zile și haosul creat la nivel mondial în jurul lor nu par altceva decât celebrele semne descrise în Cartea Sfântă. Vorbim despre amenințarea unui război și despre incendii care pârjolesc totul în cale. Lumea parcă asistă neputincioasă la un spectacol la care e obligată să asiste în dimineașa de după petrecerea de Anul Nou.

Românul care s-a întors din „iadul“ Australiei. „Viaţa, aşa cum o ştiam, va lua sfârşit“

Cea mai plastică concluzie a incendiului care a devastat Australia este cea a românului întors astăzi din țara care a luat foc, la propriu.

“M-am întrebat uneori cum este în iad. Credeam că am văzut tot în 20 de ani de activism, dar iadul l-am găsit în Australia. Ţara arde de 4 luni, o durată fără precedent, pe o suprafaţă care a depăşit deja de 6 ori incendiile din Amazonia de anul trecut. Cel puţin, jumătate de milliard de mamifere, păsări şi reptile au fost deja afectate

Colegii din linia întâi în lupta pentru salvarea animalelor îmi spun că 95% dintre animalele salvate trebuie eutanasiate deoarece sunt în stare prea gravă. Au fost eutanasiate chiar şi 18.000 de vaci şi oi. Ard atât tufişurile cât şi pădurile cu arbori gigantici. Clima s-a încălzit atât de mult încât şi viaţa marină este pe moarte. Marea barieră de corali australiană a murit aproape complet deja. Oraşe întregi au rămas fără apă. S-a făcut un nor de fum mai mare decât Europa, iar dacă particulele de culoare închisă se vor depune pe gheţarii din Antarctica atunci aceasta se va topi în ritm accelerat, ducând la amplificarea exponenţială a efectelor schimbărilor climatice” arată activistul român.

Pandemia de COVID-19
Anul 2020 a fost marcat de pande­mia de COVID-19, de criza sanitară fără precedent, de zbucium pentru economie, pentru manageri, antre­pre­nori, companii şi angajaţi. Un an greu, plin de incer­titudine, cu reaşezări rapide şi decizii care influenţează nu doar jobul, ci şi viaţa a zeci de mii de angajaţi, aşa a arătat anul 2020 pentru liderii din businessul românesc. Antrepre­nori, manageri, consultanţi, avocaţi, toţi s-au aflat în faţa unui an în care deciziile au fost luate rapid, iar con­se­cinţele nu sunt pentru un an, ci pentru mulţi ani de acum înainte.

Pe langa multe evenimente tragice precum atacurile teroriste de la Londra, Paris, Viena, pe langa marile incendii care au cuprins Australia si padurea Amazoniana, pe langa neopritele razboaie, anul 2020 ne-a ingenunchiat. Pandemia ne-a ingenunchiat. Dar noi, nu ca popor, noi ca oameni, ca omenire am luptat si inca luptam, si stim ca totul va fi bine. Haideti sa urmarim urmatorul clip, si va rog sa il distribuiti.

Lasă un răspuns

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro