Bani Online .Cele mai bune 40 de moduri de a câștiga bani online în 2020

Sumar

Bani Online. Poate doriți să creați un flux separat de venituri pentru a plăti câteva facturi? Sau, pur și simplu căutați o modalitate de a vă înlocui locul de muncă actual? Indiferent de motivul dvs., există o mulțime de moduri diferite de a câștiga bani online.

Mai jos veți găsi 40 de moduri diferite de a câștiga bani online care funcționează efectiv. Unele implică crearea propriului site web, dar veți găsi și metode care utilizează publicul încorporat al platformelor existente.

Cum să câștigi bani online cu un site web sau un blog

Una dintre cele mai dovedite modalități de a câștiga bani online este prin intermediul propriului site web. Alegeți o nișă, generați trafic și apoi vindeți produsele și serviciile dvs. publicului.

Aici veți afla cum să câștigați bani online prin marketing afiliat, produse, vânzarea propriilor bunuri fizice, cursuri și multe altele.

Continuați să citiți pentru a afla despre diferite moduri de a câștiga bani online.

Înainte de a începe să construiți primul dvs. site web profitabil, veți avea nevoie de un loc pentru a-l găzdui. Aici, la Hostinger , avem planuri perfecte pentru cei care abia încep.

1. Faceți un blog minunat si faceti bani online

Mulți oameni încep un blog ca o modalitate de a-și exprima opiniile sau ca o sursă creativă.

Cu toate acestea, există multe cazuri de oameni care nu numai că își câștigă existența din blogurile lor,  ci chiar îi transformă în companii masive, precum Huffington Post .

Nu toți bloggerii vor atinge aceste cifre, dar dacă vă jucați cărțile corect, este posibil să aveți o șansă solidă de a câștiga bani cu blogul dvs.

Amintiți-vă că este important să aveți o viziune pe termen lung. Nu veți câștiga bani imediat, dar, pe măsură ce scrierea dvs. se îmbunătățește, abilitățile dvs. cresc, iar site-ul dvs. capătă mai mult trafic, este o posibilitate sigură.

Dacă obiectivul dvs. este să începeți un blog care vă aduce bani, iată câteva sfaturi de care să aveți în vedere:

 1. Alegeți un subiect larg, cum ar fi sănătatea, finanțele, relațiile, hobby-urile sau creșterea personală
 2. Urmăriți întotdeauna calitatea și creați cea mai bună sursă posibilă pentru orice subiect dat
 3. Aflați despre SEO și cum să vă clasificați site-ul în motoarele de căutare
 4. Construiți o rețea cu bloggeri populari și alți influențatori

Aceste sfaturi vă vor conduce în direcția corectă. După ce aveți un blog de încredere care obține un volum mare de trafic, veți avea multe oportunități de a genera bani din site-ul dvs., cum ar fi:

 • Publicitate cu plată
 • Vânzarea propriilor cursuri și produse
 • Vânzarea produselor afiliate
 • Afla aici cum poti face un blog

2. Porniți un site afiliat si faceti bani online

Un site de marketing afiliat se bazează pe recomandarea sau revizuirea anumitor produse. Apoi, atunci când un cititor cumpără acel produs prin linkul dvs., veți primi un comision.

Deși s-ar putea să nu pară un mare generator de venituri, există site-uri de milioane de dolari, bazate doar pe veniturile afiliate.

De exemplu, Wirecutter a fost atât de profitabil încât New York Times a cumpărat site-ul pentru 30 de milioane de dolari . Există, de asemenea , Lucieslist , un site despre recenziile produselor pentru bebeluși și Outdoorgearlab , un site dedicat recenziilor de echipamente pentru camping și drumeții.

Pentru a începe propriul site de marketing afiliat, alăturați-vă unui program de afiliere care se potrivește cu nișa site-ului dvs. De exemplu, dacă aveți un blog dedicat computerelor și tehnologiei, puteți deveni un afiliat Gazduire.net.

bani online

Luați Bitcatcha , de exemplu. Acest site web oferă recenzii despre servicii de găzduire, instrumente VPN și constructori de site-uri. De fiecare dată când menționează un produs, un link de afiliere este inclus în postare.

După ce v-ați înscris la Programul de afiliere Gazduire.net, veți avea acces la tabloul de bord de marketing afiliat, unde puteți urmări toate campaniile dvs. Apoi, utilizați materialele de marketing furnizate – cum ar fi bannere, cărți electronice și infografice – pentru a crește vânzările.

În timp ce planurile accesibile ale Gazduire.net vă ajută să asigurați o rată de conversie ridicată, există întotdeauna spațiu pentru a vă maximiza câștigul. Din acest motiv, este posibil să solicitați sugestii și sfaturi managerului dvs. de cont dedicat. Vor fi bucuroși să vă ajute.

3. Construiți un site web de comerț electronic si faceti bani online

Site-urile de comerț electronic au explodat în popularitate în ultimii ani. Odată cu prevalența unor platforme precum WordPress și WooCommerce , crearea unui site de comerț electronic nu ar putea fi mai ușoară.

Dacă preferați să vă ocupați de produse fizice și să vindeți ceva tangibil, atunci deschiderea unui magazin de comerț electronic ar putea fi o potrivire excelentă.

Există două metode diferite de a rula un magazin online de succes:

 1. Crearea și vânzarea unui produs fizic de nișă către un grup dedicat de cumpărători
 2. Achiziționarea de bunuri mai ieftine fabricate în țări străine, reambalarea lor și vânzarea lor la un markup.

Prima abordare poate avea mare succes, dar necesită o pasiune pentru produs și dorința de a face o grămadă de cercetare, dezvoltare de produse și testare.

Cu toate acestea, un astfel de succes al magazinelor precum SkinnyMe Tea , Beardbrand și Ratio Coffee arată că puteți obține rezultate incredibile cu magazinul dvs. de comerț electronic si faceti bani online

Dacă prima abordare pare puțin riscantă pentru prima dvs. afacere online, atunci ați putea lua în considerare a doua opțiune de revânzare a produselor populare de peste mări. Această metodă implică aprovizionarea unui produs popular de pe o platformă precum AliExpress , reambalarea produsului și vânzarea acestuia prin propriul magazin.

Dincolo de vânzarea produselor potrivite, va trebui să vă gândiți și la modul în care veți livra produsele. Puteți gestiona personal transportul și îndeplinirea comenzilor dvs. Sau, puteți utiliza o metodă populară numită drop shipping , în cazul în care producătorul o gestionează pentru dvs.

4. Revindeți Gazduire Web si faceti bani online

Revânzarea găzduirii este un alt mod excelent de a face bani online. 

Pagina principală Hosting24.

Ideea de bază a găzduirii resellerului este de a oferi un spațiu dedicat pentru server, pe care îl puteți folosi pentru a vă crea propriul brand de găzduire web. Vă permite să:

 1. Creați conturi de găzduire web bazate pe cPanel
 2. Setați limite de resurse personalizate (de exemplu, spațiu pe disc, lățime de bandă)
 3. Gestionați convenabil toate conturile utilizând WHM

Deoarece cPanel este cel mai utilizat instrument atunci când vine vorba de gestionarea unui cont de găzduire, va fi ușor să atragi noi utilizatori. Timpul de funcționare al serverului este, de asemenea, monitorizat de o echipă de administratori interni, care asigură disponibilitate și disponibilitate stabilă.

Vă permite să vă concentrați pe achiziționarea utilizatorilor, mai degrabă decât pe aspectele tehnice ale gestionării serverelor. Dacă aveți întrebări, un personal de asistență dedicat 24/7 va fi acolo pentru a vă ajuta.

Mai ales dacă sunteți familiarizat cu modul în care funcționează găzduirea web , revânzarea acestuia va fi o plimbare în parc. Cine știe, este posibil să deveniți unul dintre giganții găzduirii web dacă depuneți eforturi suficiente.

5. Creați un curs digital si faceti bani online

Se pare că cursurile digitale sunt peste tot astăzi. Deci, dacă aveți cunoștințe valoroase pentru care ar plăti cineva, aceasta ar putea fi o oportunitate extraordinară.

Pe lângă faptul că aveți propriile cursuri, platformele de învățare precum BitDegree oferă șansa de a deveni instructor.  Este o ocazie unică de a vă transmite abilitățile și experiența mii de oameni care sunt dornici să învețe ceva nou.

Înscriere la BitDegree.

Cursurile digitale pot fi produse în mai multe formate diferite, de la descărcări simple de PDF, până la cursuri video auto-produse care au zeci de ore de conținut.

Crearea de cursuri online ar putea fi, de asemenea, un plan foarte plin de satisfacții. Deoarece este sub controlul tău, nu există nicio limită pentru câți bani poți câștiga.

La fel ca majoritatea celorlalte metode din această listă, cursurile digitale pot fi integrate în majoritatea stilurilor de site-uri web, inclusiv bloguri, platforme de comerț electronic și chiar site-uri de marketing afiliat.

Dacă doriți să creați un curs digital, dar nu v-ați stabilit pe tema dvs., este o idee bună să vă chestionați publicul. Adesea, îți pot spune exact ce ar dori să învețe și ar fi dispuși să plătească si faceti bani online

De exemplu, cursul online Learn Scrivener Fast  este complet dedicat pentru a ajuta scriitorii să învețe detaliile software-ului Scrivener . Joseph Michael, creatorul acestui curs, a descoperit o astfel de nevoie citind comentariile de pe blogul lui Michael Hyatt . De atunci a devenit o afacere cu șase cifre.

6. Creați un site de membru si faceti bani online

Site-urile de membru au explodat în popularitate recent și ideea este destul de ușor de implementat. Cu toate acestea, necesită existența unui public existent.

De exemplu, Mark Manson conduce un popular blog de auto-dezvoltare. Pe site-ul său, există o porțiune de membru care oferă utilizatorilor acces la cursuri online, videoclipuri și comentarii suplimentare despre articole. Pentru fanii operei sale, este o afacere grozavă.

Oamenii vizitează deja site-ul dvs. web, deoarece le place ceea ce scrieți și modul în care vă folosiți stilul. Deci, puteți crea o secțiune de membru a site-ului dvs. care oferă conținut premium si faceti bani online

Acum, fiecare persoană care vă vizitează site-ul nu vă va accepta oferta, dar fanilor dvs. dedicați li se va parea irezistibil.

Tipul de site de membru pe care îl creați va depinde de tipul de site pe care îl rulați și de nivelul de adâncime pe care doriți să îl folosiți pentru conținutul dvs. premium. Dacă vă place ideea, consultați ghidul nostru despre cum să creați un site web de membru folosind WordPress .

7. Vindeți spațiu publicitar si faceti bani online

Pagina principală Google AdSence.

Am văzut cu toții site-uri care folosesc reclame pe întregul conținut. Uneori reclamele sunt intruzive, dar alteori se integrează în mod natural cu conținutul.

Generarea de bani a site-ului dvs. prin publicitate este de obicei rezervată atunci când site-ul dvs. primește un volum mare de trafic. Dacă numărul dvs. de trafic este mare și continuă să crească, atunci această opțiune ar putea fi în valoare de explorare pentru niște bani în plus si faceti bani online

Deși suma pe care o veți plăti va depinde de rețea, de obicei veți fi plătită în funcție de numărul de afișări sau clicuri.

Există multe rețele publicitare diferite din care puteți alege. Google AdSense este probabil rețeaua cu care vă familiarizați cel mai mult. Cu aceasta, aplicați la rețea și, odată ce sunteți aprobat, puteți începe să adăugați anunțuri pe site-ul dvs. De obicei, plata pentru anunțurile Adsense nu va fi excelentă, cu excepția cazului în care traficul dvs. se ridică la milioane de vizitatori pe lună.

Există și alte rețele publicitare precum Ezoic și Media . Ambele au un proces de aprobare și o evaluare a amplasamentului. Aceste rețele au, de asemenea, avantajul de a lucra cu dvs. pentru a vă optimiza veniturile din publicitate.

Dacă nu doriți să lucrați cu o rețea publicitară, aveți și capacitatea de a vinde singuri reclame. Dacă aveți un public de nișă, aceasta poate fi o opțiune destul de utilă. Să presupunem că aveți un site dedicat optimizării somnului. În loc să utilizați una dintre rețelele publicitare menționate mai sus, puteți vinde spațiu publicitar companiilor mari de saltele .

De asemenea, aveți opțiunea de a crea conținut sponsorizat. Aici vă va plăti o companie pentru a crea conținut sponsorizat pe care l-ați posta pe site-ul dvs. Site-uri precum Buzzfeed  și Millo  au adoptat această abordare.

8. Vindeți-vă serviciile si faceti bani online

Vânzarea de servicii de pe site-ul dvs. web este una dintre cele mai rapide modalități de a câștiga bani online.

Există două abordări diferite pe care le puteți lua:

Creați un blog educațional și oferiți-vă serviciile

Creați un blog de nișă care conține informații utile despre un anumit subiect. Să presupunem că aveți un blog despre tehnicile de prelucrare a lemnului și că ați construit o listă de e-mail de dimensiuni decente și că ați obținut un număr solid de trafic.

Puteți adăuga o pagină de servicii pe site-ul dvs. unde oferiți lecții de prelucrare a lemnului, fie personal, fie prin mijloace precum Skype .

Creați un site web de bază și stabiliți serviciile dvs.

Cealaltă metodă implică crearea unui site web WordPress cu scopul unic de a transmite serviciile dvs. companiilor și persoanelor fizice.

Să presupunem că vrei să fii scriitor independent. Trebuie să alegeți o nișă și să vă construiți site-ul. Apoi, creați câteva pagini care să le spună oamenilor cine sunteți, serviciile pe care le oferiți și prezentați câteva exemple de muncă.

Apoi, începeți să generați clienți potențiali pentru noua dvs. afacere de servicii, angajându-vă în bloguri pentru oaspeți, interviuri cu podcasturi sau comunicare rece .

Dacă doriți să vă duceți afacerea bazată pe servicii la noi culmi, combinarea celor două metode vă va oferi rezultate excelente.

9. Creați un plan de abonament si faceti bani online

Planurile de locuri de muncă pot fi o modalitate destul de profitabilă de a-ți câștiga existența cu site-ul tău.

Procesul este simplu – persoanele care doresc să angajeze pe cineva într-o anumită nișă vor posta o listă de locuri de muncă pe site-ul dvs., iar vizitatorii dvs. vor aplica pentru locul de muncă.

Prima pagină Balance Careers.

Puteți încărca fie oamenii să posteze listele de locuri de muncă. Sau, puteți percepe vizitatorilor dvs. o taxă lunară de membru pentru a accesa bursa de locuri de muncă.

Rețineți că trebuie să aveți un trafic decent pentru ca un astfel de site să funcționeze. O companie nu va plăti pentru a posta un loc de muncă pe site-ul dvs. dacă nu trimiteți niciun candidat calificat.

De exemplu, să ne uităm la Job Board- ul ProBlogger . Aici, companiile și persoanele fizice vor plăti o taxă pentru a posta o listă de locuri de muncă pe site. Apoi, este complet gratuit pentru oricine să acceseze și să aplice pentru acest loc de muncă. Deoarece ProBlogger este un site de autoritate cu un public larg, companiile care postează un loc de muncă vor primi sute de aplicații pentru fiecare listă.

Când creați un forum de locuri de muncă, asigurați-vă că aveți un public solid care are o sinergie cu companiile din spațiul dvs.

10. Creați un director online si faceti bani online

Directoarele online nu sunt la fel de populare ca pe vremuri, dar pot fi totuși profitabile.

Lucrează într-un mod similar cu cel de mai sus. Dar, în loc ca oamenii să plătească pentru a posta posturi sau pentru a obține acces la bursa de locuri de muncă, aceștia vă vor plăti o taxă lunară pentru o listă în director.

Dacă aveți un site autorizat sau obțineți mult trafic, atunci aceste înregistrări sunt destul de valoroase.

Să presupunem că conduceți un site dedicat dezvoltării și proiectării web. Produceți conținut de înaltă calitate și aveți o autoritate solidă. Puteți crea o porțiune de director a site-ului dvs. în care dezvoltatorii și agențiile web pot achiziționa o listă.

Acest lucru nu numai că le va oferi un backlink solid autoritar, dar ar putea fi o sursă plăcută de trafic pentru afacerea lor.

De obicei, directoarele funcționează percepând o taxă lunară de abonament pentru a fi listate. Puteți chiar percepe o taxă premium pentru a permite companiilor să se înscrie în partea de sus a directorului, obținând și mai mulți ochi asupra listării lor.

11. Vindeți-vă site-ul web si faceti bani online

În cele din urmă, una dintre cele mai profitabile modalități de a câștiga bani de pe site-ul dvs. web este de a le vinde.

În funcție de site-ul dvs., aceasta poate fi o opțiune destul de profitabilă.

Piața Empire Flippers.

În medie, site-ul dvs. se va vinde de câteva ori mai mult decât ceea ce primiți de obicei pe lună. Acest număr va depinde de o varietate de factori, dar vă puteți aștepta, în general, să-l vindeți de 12 până la 30 de ori venitul dvs. pasiv lunar.

Următorii factori vor influența rezultatul final:

 1. Vârsta site-ului dvs.
 2. Autoritatea dvs. de domeniu
 3. Cât trafic primește site-ul dvs.
 4. Cât profit generezi
 5. Diversificarea veniturilor dvs.
 6. Stabilitatea veniturilor dvs.
 7. Indiferent dacă site-ul dvs. crește sau stagnează

Dacă sunteți curios pentru cât de mult vor vinde site-urile, atunci petreceți ceva timp răsfoind listele Empire Flipper .

Modalități de a câștiga bani online fără un site web

Crearea unui site web profitabil este o modalitate excelentă de a crea un venit pasiv pe termen lung online. Cu toate acestea, există încă modalități prin care puteți începe să câștigați bani online fără a fi nevoie să creați un site web.

12. Publică cărți Kindle si faceti bani online

Dacă visezi să scrii cărți pentru o viață, atunci acesta ar putea fi cel mai bun moment pentru a o face. Revoluția de autoeditare a făcut posibilă oricui să-și câștige existența publicând cărți.

Site-ul Amazon Kindle Direct Publishing.

Rețineți, deoarece există o barieră mai mică pentru intrare, aceasta înseamnă și mai multă concurență. Dar, scriind cea mai bună carte posibilă și satisfăcând așteptările cititorilor, vă puteți crește șansele de succes.

Când publicați propriile cărți Kindle, fiecare aspect al procesului de publicare este sub controlul dumneavoastră. Aceasta înseamnă că sunteți responsabil pentru scrierea, editarea, formatarea, obținerea unei coperte, încărcarea acesteia pe Amazon, scrierea descrierii cărții și comercializarea acesteia.

Iată câteva sfaturi pentru a vă îmbunătăți succesul ca autor auto-publicat:

 1. Cercetează-ți cu atenție nișa, asigură-te că există o piață viabilă a cărților care nu este prea competitivă, dar are totuși un public viabil.
 2. Scrieți cea mai bună carte posibilă și angajați un editor profesionist.
 3. Investiți într-o copertă și o descriere a cărții de înaltă calitate – aceste două elemente funcționează mână în mână atunci când trebuie să vă vindeți cărțile.
 4. Publică-ți cărțile sub formă de serii și urmărește să domine o anumită piață.

Succesul dvs. ca autor este în totalitate sub controlul dumneavoastră. Scrie cea mai bună carte posibilă și construiește o listă de e-mail cu cititorii tăi ideali. Cu cât vei învăța mai mult și cu atât mai multe modalități de a câștiga bani îți vor fi deschise.

13. Marketing prin e-mail si faceti bani online

Gândiți-vă câte e-mailuri primiți în căsuța de e-mail în fiecare zi. Multe dintre acestea sunt probabil buletine informative la care v-ați înscris. Unele pe care abia aștepți să le deschizi în fiecare zi, în timp ce altele – te întrebi cum au ajuns chiar la tine.

Drip frontpage - platformă de gestionare a relației cu clienții eCommerce.

Crearea unui buletin informativ de nișă poate fi o modalitate excelentă de a ajunge la un grup vizat de oameni și de a crea o afacere solidă și durabilă. Companiile de milioane de dolari, cum ar fi Skimm, au fost construite pe spatele unui buletin informativ zilnic prin e-mail.

Cel mai bun din toate, lansarea unui buletin informativ prin e-mail nu trebuie să fie dificil. Cu platforme precum ConvertKit , Drip , MailChimp și Aweber , nu a fost niciodată mai ușor.

Iată procesul pe care trebuie să îl urmați:

 1. Decideți o nișă pe care doriți să o difuzați și stilul e-mailurilor dvs.
 2. Alegeți un furnizor de e-mail marketing
 3. Creați o pagină de destinație simplă și conduceți trafic către pagina respectivă
 4. Trimiteți e-mailuri regulate în lista respectivă

Scopul listei dvs. de e-mailuri este să creeze încredere, astfel încât clienții dvs. să vă deschidă e-mailurile în fiecare zi.

Odată ce aveți o listă importantă de persoane care vă deschide e-mailurile, aveți mai multe modalități de a genera bani din lista respectivă, cum ar fi:

 1. Vânzarea propriilor produse digitale
 2. Oferirea unui curs de membru
 3. Trimiterea abonaților dvs. la oferte afiliate
 4. Vânzarea de sponsorizări

14. Freelance pe site-uri precum Upwork si faceti bani online

Există o mulțime de site-uri independente pline de clienți flămânzi care caută pe cineva cu abilitățile tale. Există mai multă cerere de freelanceri acum decât în ​​orice moment din istorie.

Pagina principală Upwork.

Unele dintre cele mai populare site-uri de freelancing includ:

 1. Lucrări superioare
 2. Liber profesionist
 3. Fiverr
 4. Guru

Pentru a reuși pe aceste platforme, este important să stabiliți o nișă. Cel mai rău lucru pe care îl poți face ca freelancer este să-ți faci brandul ca generalist. Deoarece concurența este atât de mare, veți dori să vă marcați ca singura soluție pentru un anumit tip de client.

Indiferent de nișa dvs., este timpul să vă construiți profilul, să creați câteva mostre relevante care să vă arate abilitățile și să începeți să jucați.

Dacă sunteți serios în ceea ce privește câștigarea existenței pe platforme precum Upwork , atunci petreceți ceva timp săpând prin site-ul Freelance to Win – acest site este dedicat pentru a vă ajuta să deveniți un freelancer foarte plătit.

15. Cumpărați și vindeți site-uri web si faceti bani online

Procesul de cumpărare și vânzare a site-urilor web este ca procesul de răsturnare a caselor – cumpărați o casă cu potențial investițional, o reparați și o vindeți pentru un profit mai mare.

Piața site-ului Flippa.

Procesul este destul de simplu. Dar, știi doar că există riscuri implicate. Deci, nu investiți bani într-un site pe care nu vă puteți permite să-l pierdeți.

Iată cum cumpărați și vindeți site-uri pentru profit:

 1. Găsiți un site web subevaluat pe care știți că îl puteți îmbunătăți. Pentru aceasta, consultați piețe precum EmpireFlippers , Flippa și We Sell Your Site .
 2. Faceți cercetările dvs. pentru a descoperi numerele de venituri și trafic, profilurile de legături și motivul real pentru care cineva vinde site-ul.
 3. Dacă totul se verifică, cumpărați site-ul.
 4. Aduceți îmbunătățiri ale site-ului pentru a maximiza traficul și veniturile acestuia.
 5. Vindeți site-ul pentru un profit mai bun.

Dacă sunteți interesat să explorați acest proces în profunzime, consultați aceste articole și povești de succes de la utilizatorii Hostinger :

16. Vindeți șabloane de web design si faceti bani online

Dacă aveți un talent pentru proiectarea șabloanelor dvs., este o oportunitate excelentă de a genera un flux constant de venituri în timp ce faceți ceva ce vă place.

Piața digitală TemplateMonster , de exemplu, este un loc minunat pentru a începe să vândă atât șabloane de design web exclusiv cât și neexclusiv Datorită structurii sale de prețuri bazate pe autor, puteți seta costul și puteți prelua controlul complet asupra veniturilor dvs.

Sunteți liber să încărcați produsele în categorii precum WordPress, Joomla, WooCommerce, Shopify, PrestaShop, Magento, VirtueMart etc. 

TemplateMonster are, de asemenea, un program de afiliere profitabil. În conformitate cu termenii săi, câștigați un comision de 30% din prima comandă unică plasată împreună cu linkul dvs. de recomandare și 10% din fiecare vânzare următoare efectuată de clienții care revin. 

Autorii care se alătură programului de afiliere își pot înmulți câștigurile și pot primi un comision de 95% – 65% din vânzarea produselor lor pe piață și un comision de afiliere de 30%. 

Alternativ, puteți consulta site-uri precum Themeforest și Webflow . Au existat de ceva vreme și s-ar putea să aibă o abordare mai strictă a prețurilor de comision, așa că va trebui să vedeți ce tip de aranjament funcționează cel mai bine pentru dvs. și să decideți o piață în consecință.

Dacă acest lucru pare a fi ceva în care v-ați interesa, încercați.

17. Cumpărați și vindeți nume de domenii

De asemenea, puteți cumpăra și revinde nume de domenii, așa cum ați face pe un site web.

Prima pagină Hostinger Domain Checker.

Utilizați instrumente precum Just Dropped pentru a achiziționa un nume de domeniu unic . Apoi, re-enumerați numele domeniilor, așteptați cumpărătorii și vindeți-le pentru profit.

Unii oameni au reușit să câștige sute sau mii de dolari pe an folosind această strategie exactă.

Puteți începe să o faceți aici pe Hostinger cu ajutorul verificatorului nostru de domenii. Pur și simplu introduceți numele de domeniu și vă vom oferi toate opțiunile disponibile.

Găsiți-vă domeniul unic

18. Vindeți fotografii și filmări si faceti bani online

Shutterstock site cu fotografie de stoc.

Dacă îți place să faci poze sau să înregistrezi imagini, atunci poți câștiga bani din această pasiune.

Există o mulțime de site-uri care vă permit să încărcați fotografiile și filmările de stoc. Aceste site-uri au baze imense de utilizatori și, atunci când cineva vă licențiază fotografia, veți fi plătit.

Unele dintre cele mai mari site-uri de fotografii de stocuri includ:

Dacă sunteți videograf, unele dintre site-urile de top sunt:

Când vă creați portofoliul de acțiuni, petreceți ceva timp răsfoind piețele de mai sus pentru a găsi cele mai populare stiluri.

Apoi, creați-vă propria nișă și încărcați-o cât mai des posibil – cu cât portofoliul dvs. este mai mare, cu atât șansele de succes sunt mai mari.

Dincolo de a câștiga bani cu fotografiile și videoclipurile dvs., utilizarea site-urilor web ca acestea vă poate ajuta să creați o bază de fani și pentru munca dvs.

19. Investiți în criptomonedă si faceti bani online

Șansele sunt criptomonede care au apărut pe radarul dvs. cu uriașul vârf Bitcoin . Cu toate acestea, chiar dacă nu ați investit în Bitcoin și alte criptomonede în urmă cu câțiva ani, nu este prea târziu.

Cursuri Bitcoin în BitDegree.

Investiția în criptomonedă este la fel ca orice altă formă de investiție și vor exista unele riscuri. Dar, luându-vă timp pentru a vă educa, puteți face niște investiții solide care vor da roade pe termen lung.

Primul pas în aventura dvs. cu criptomonede este să vă puneți la curent cunoștințele și abilitățile. BitDegree este o resursă excelentă, plină de tutoriale și cursuri utile, care vă vor pune la dispoziție cunoștințele despre criptomonede.

Există mai multe abordări pentru a câștiga bani din criptomonedă, inclusiv:

 1. Investiți în monede înainte de a face IPO sau creșteți în valoare
 2. Aflați cum să programați și să lucrați cu blockchain
 3. Deveniți un scriitor de criptomonede
 4. Obținerea unui loc de muncă la un startup de criptomonede

Întrucât criptomoneda și tehnologia blockchain sunt încă la începuturi, este un moment minunat să înveți abilitățile necesare pentru a te poziționa pentru succesul viitor.

20. Vindeți-vă meseria pe Etsy si faceti bani online

Există mai multe modalități de a câștiga bani pentru serviciile dvs. și asta nu include doar conducerea unui Uber sau Lyft. Dacă vă specializați în fabricarea de articole artizanale, atunci puteți câștiga o viață plăcută vândând aceste tipuri de bunuri online.

Piața Etsy care se concentrează pe articole meșteșugărești și vintage.

Etsy este una dintre cele mai mari platforme de vânzare a meșteșugurilor dvs. – de la carcase unice pentru iPhone la cămăși, inele și multe altele.

Puteți începe fără un site web sau o prezență online. Au deja un public mare pe care îl puteți atinge direct. În plus, dacă dezvolți suficientă tracțiune, poți oricând să treci la propriul magazin eCommerce auto-găzduit în viitor.

Pentru a vă crește șansele de succes, țineți cont de următoarele sfaturi:

 1. Faceți cercetările pentru a vă asigura că există o cerere existentă pentru creațiile dvs. pe Etsy
 2. Luați în considerare cât timp va dura pentru a crea fiecare articol. Timpul și costul materialului merită prețul pe care îl percepeți?
 3. Gândiți-vă la ce face produsul dvs. să iasă în evidență Veți dori să aveți un stil unic, în timp ce atingeți în continuare așteptările cumpărătorilor dvs.

21. Vindeți produsele dvs. pe Amazon (FBA) si faceti bani online

Amazon este unul dintre cei mai mari retaileri online, cu mii de produse listate în prezent pe site.

Am menționat deja cum să creăm un magazin de comerț electronic, iar această abordare este similară, dar accentul principal aici este pe utilizarea platformei Amazon.

Cu această abordare, găsiți produse care se vând bine pe Amazon și obțineți versiuni mai ieftine ale acestor produse. Apoi, adăugați propriul branding și apoi revindeți articolele.

Aveți ocazia să vindeți singuri aceste produse sau să lucrați cu un producător care va personaliza aceste produse și le va livra cumpărătorilor.

Dacă sună interesant, verificați resursele de mai jos pentru a vă educa în continuare:

22. Porniți un canal YouTube si faceti bani online

YouTube este unul dintre cele mai mari motoare de căutare din lume. Dar, în loc să caute site-uri web, oamenii caută videoclipuri distractive, distractive sau informative.

Puteți genera bani din canalul dvs. YouTube utilizând sistemul lor de publicitate sau trimițându-vă spectatorii pe un site web pe care ați generat bani în alt mod.

Vă puteți gândi să creați un canal YouTube în mod similar cu crearea unui site web, cu excepția faptului că creați videoclipuri, nu conținut scris.

Dacă vă simțiți confortabil în fața camerei și doriți să vă încercați norocul creând videoclipuri, atunci va trebui să vă dați seama despre ce va fi canalul dvs. De obicei, există două tipuri de canale YouTube care au cel mai mare succes:

 • Conținut distractiv . Acest stil include conținut, cum ar fi serii web, videoclipuri de comedie, farse, recenzii, pasaje pentru jocuri video și multe altele.
 • Conținut educațional . Acest stil este mai orientat spre expresii „ Cum” . Dacă aveți abilități sau informații utile pe care doriți să le transmiteți printr-un videoclip, atunci aceasta este o opțiune solidă pentru dvs.

După ce ați decis ce fel de canal veți începe, este timpul să începeți să creați. În primul rând, va trebui să creați un canal YouTube și să vă gândiți la un nume atrăgător. Apoi, rețineți următoarele sfaturi:

 1. Folosiți o cameră de înaltă calitate pentru a vă înregistra videoclipurile
 2. Experimentați cu diferite stiluri, formate și tehnici de editare până când găsiți unul care obține cea mai mare tracțiune
 3. Optimizați-vă titlurile, descrierile și imaginile videoclipurilor pentru a determina oamenii să facă clic
 4. Creați un program de publicare video consistent, astfel încât adepții să știe când să se aștepte la conținutul dvs.

23. Deveniți un asistent virtual si faceti bani online

Dacă sunteți minunat în planificare și organizare, atunci a deveni asistent virtual ar putea funcționa pentru dvs. Un asistent virtual este responsabil pentru o gamă largă de sarcini. De exemplu, puteți face contabilitate generală, introducerea datelor, gestionarea e-mailurilor, cercetare și multe altele.

Devenirea unui asistent virtual poate fi o modalitate excelentă de a vă crește veniturile, dar și de a schimba contactul cu persoane importante. Nu numai asta, dar piața și nevoia de VA sunt în creștere .

Mulți proprietari de întreprinderi mici apelează la asistenți virtuali, în loc să angajeze un membru al personalului cu normă întreagă.

Puteți găsi concerte de asistent virtual pe site-uri precum Fiverr , Upwork și Remote.co .

24. Vindeți serviciile sau codurile dvs. de programare si faceti bani online

Învățarea programării poate fi o abilitate foarte valoroasă. Indiferent dacă doriți să lucrați independent cu abilitățile dvs. sau să dezvoltați și să creați propriul software.

Odată ce aveți suficiente abilități, puteți îndeplini sarcini precum crearea unei aplicații pentru consumatori, o aplicație de nișă web sau mobilă sau chiar un joc mobil. O mulțime de companii de mare succes au fost construite pe spatele software-ului.

O mulțime de programe software de astăzi sunt construite de companii mai mari, dar, dacă te uiți prin Google Play sau Apple Store , vei descoperi că multe dintre cele mai populare aplicații au fost construite de oameni la fel ca tine.

Dacă doriți să câștigați bani din propriul software sau aplicații, iată o abordare pe care o puteți lua:

 1. Faceți cercetări de piață pentru a descoperi ceea ce este cel mai necesar în prezent
 2. Construiți o versiune MVP a software-ului
 3. Obțineți feedback de la utilizatorii inițiali și testerii beta
 4. Integrați feedback și lansați prima versiune a produsului dvs.
 5. Pregătiți o campanie de marketing pe baza bugetului dvs.

Dacă sunteți în căutarea inspirației, verificați cum Nathan Barry, fondatorul ConvertKit, a reușit să-și dezvolte pornirea software-ului .

Dacă construirea și vânzarea propriului software sună prea mult timp, atunci puteți profita imediat de abilitățile dvs. de programare prin freelancing.

Petreceți ceva timp săpând prin platforme independente de top precum Upwork și Freelancer și veți găsi o varietate de oferte pentru care vă sunt potrivite abilitățile. Sau puteți vizita Remoteok.io , care evidențiază o varietate de poziții de programare la distanță la care vă puteți aplica.

25. Tutor Kids Online si faceti bani online

Predarea limbii engleze și îndrumarea studenților din întreaga lume este o modalitate excelentă de a câștiga bani suplimentari online. Dacă sunteți dintr-o țară de limbă engleză, atunci aveți deja abilitățile pentru a reuși.

Pagina principală Verbalplanet.

De asemenea, puteți obține o certificare ESL pentru a vă crește șansele de succes și de a fi angajați pentru acest loc de muncă.

De obicei, puteți câștiga până la 25 USD pe oră, îndrumând studenții prin Skype .

Dacă acest tip de lucru pare interesant, verificați următoarele site-uri:

26. Testați site-urile web și dați feedback si faceti bani online

Aveți un ochi bun pentru design sau ce face un site sau o aplicație bună? Dacă da, puteți câștiga bani online rapid oferind feedback-ul dvs. și testând erori de utilizare.

De exemplu, poate conținutul cuiva nu este clar? Aspectul vă încurcă? Meniul de navigare este prea complicat? Acestea sunt informații valoroase care ar putea îmbunătăți considerabil afacerea online a cuiva.

Există o serie de site-uri care vă vor plăti de fapt pentru acest tip de feedback. Unele dintre cele mai comune site-uri de feedback pentru site-uri și aplicații includ:

27. Deveniți dezvoltator de site-uri web si faceti bani online

Dacă nu aveți abilitățile de dezvoltare, atunci primul dvs. pas este să învățați cum să codificați . Odată ce ai abilitățile, este timpul să începi să găsești de lucru.

Creați un profil pe site-uri precum Upwork și Freelancer și începeți să lansați joburi pentru a fi plătiți.

Pentru a vă crește șansele de succes, poate fi util să creați o nișă pentru dvs. și să vă creați profilul și portofoliul în consecință.

De exemplu, poate doriți să creați site-uri web pentru agenții imobiliari și companiile de administrare a proprietăților. Sau ați dori să vă specializați în crearea site-urilor de comerț electronic care utilizează WooCommerce și WordPress .

În primul rând, asigurați-vă că este nevoie de abilitățile dvs., poate că există o mulțime de locuri de muncă postate pentru abilitățile dvs. specifice. Apoi, creați-vă afacerea de dezvoltare web de nișă și începeți să creați locuri de muncă relevante.

28. Narrate Audiobooks si faceti bani online

Industria cărților audio crește în fiecare an și se pare că tot mai mulți oameni preferă să-și asculte cărțile, în loc să le citească. Cu toate acestea, majoritatea cărților nu ajung niciodată în format audiobook.

Audiobook-urile pot fi foarte benefice pentru autori – nu numai că vor câștiga bani suplimentari din cărțile lor, dar îi vor ajuta să se distingă și de mulțime.

Dacă aveți o voce grozavă și vă place să citiți, atunci să deveniți un narator audiobook ar putea fi o mare oportunitate.

Una dintre cele mai simple modalități de a începe este înscrierea la ACX – este un serviciu care conectează naratorii cărților audio cu autorii.

Dincolo de înscrierea la serviciul de mai sus, va trebui, de asemenea, să investiți într-un microfon de înaltă calitate și un software de înregistrare și să creați câteva mostre care să vă arate abilitățile vocale.

Dacă doriți să vă extindeți acoperirea, puteți crea, de asemenea, un profil pe Upwork și să prezentați lucrări de narațiune audiobook pe care le întâlniți.

29. Deveniți grafician si faceti bani online

Dacă aveți abilități de proiectare sau v-a plăcut întotdeauna să vă jucați cu Photoshop și Illustrator , atunci puteți folosi aceste abilități pentru a începe să câștigați bani online.

Puteți utiliza platformele independente menționate mai sus, puteți crea un profil și puteți începe pitching-ul sau vă puteți testa abilitățile pe o platformă precum 99designs . Pe acest site, veți concura cu alți designeri pentru anumite proiecte. Dacă clientului îi place designul dvs., atunci veți obține proiectul și veți începe să lucrați.

Căutarea unui designer profesionist utilizând motorul de căutare 99designs.

O altă modalitate de a atrage clienți în calitate de designer grafic este să ieșiți offline. Mergeți la camera de comerț locală sau petreceți ceva timp plimbându-vă în oraș. Sunt șanse să vedeți o mulțime de companii care au nevoie de abilitățile dvs. de design grafic. Fie că este vorba despre un nou logo, o broșură sau chiar uniforme de companie.

Puteți încerca să mergeți la spațiul local de colaborare. Acestea sunt de obicei pline de startup-uri și alte companii care au nevoie de abilitățile de proiectare pe care le aveți.

30. Deveniți un Influencer Instagram si faceti bani online

Instagram este una dintre platformele de socializare cu cea mai rapidă creștere. Cu toate acestea, știați că puteți câștiga bani direct de pe Instagram , doar prin urmărirea suficient de mare?

Devine din ce în ce mai dificil să creezi un număr mare de persoane pe Instagram, dar poate fi o modalitate destul de ușoară de a câștiga o viață plăcută online. Marci mari și alte companii vă vor plăti de fapt doar pentru a face o postare despre compania lor sau pentru a prezenta unul dintre produsele lor.

De obicei, cât câștigați pe postare va depinde de mărimea adepților dvs. și de cât de angajați sunt. Vă puteți aștepta să câștigați oriunde de la câteva sute la mii de dolari pe post.

Crearea unui public de Instagram considerabil va necesita timp, dar dacă vă place să faceți fotografii, nu vă deranjează să petreceți mult timp pe telefonul dvs. și sunteți dedicat postării în mod regulat, atunci merită o fotografie.

Iată câteva resurse pentru dezvoltarea contului dvs. în mod corect:

31. Oferiți-vă serviciile SEO si faceti bani online

A ști cum să clasezi site-urile web este o abilitate foarte profitabilă. Atâta timp cât oamenii continuă să utilizeze motoarele de căutare, atunci va fi nevoie de oameni care să cunoască intrările și ieșirile SEO.

De fapt, puteți începe să învățați despre SEO citind câteva dintre blogurile de top de astăzi, cum ar fi:

Odată ce ați înțeles ce este nevoie pentru a clasifica un site web, este timpul să vă puneți la încercare abilitățile. Vă ajută să creați un site web unde puteți testa noile cunoștințe SEO, dar nu este o necesitate.

De fapt, puteți începe să obțineți clienți imediat. Prima abordare implică utilizarea site-urilor independente deja menționate precum Upwork și Freelancer.com .

Sau puteți, de asemenea, să distribuiți serviciile către companiile locale care doresc să se claseze în motoarele de căutare.

32. Gestionați conturile de social media si faceti bani online

Cei mai mulți dintre noi suntem activi pe social media în aceste zile. Dar, știați că vă puteți câștiga existența gestionând conturile de socializare?

Dacă sunteți deja un utilizator avid de social media, atunci sunteți deja cu un pas înainte. Vă va fi mult mai ușor să vă transmiteți expertiza și să îi convingeți pe alții să își gestioneze conturile contra cost.

Dacă nu ești, nu-ți face griji. Există o mulțime de resurse educaționale precum Academia Hootsuite , care vă va învăța despre intrările și ieșirile din rețelele sociale.

Un exemplu de cursuri Hootsuite Academy.

Odată ce cunoștințele dvs. sunt la curent, este timpul să vă întoarceți la site-uri independente precum Upwork și Freelancer pentru a începe să lansați locuri de muncă.

Dacă doriți să vă creșteți șansele de a ateriza clienți, puteți folosi ceea ce ați învățat pentru a marca și a vă dezvolta compania de gestionare a rețelelor sociale.

33. Creați un Podcast

Dacă sunteți atras să vorbiți și să împărtășiți opinii sau vă place să organizați interviuri, atunci podcast-ul poate fi un mijloc excelent pentru dvs. de explorat. Piața podcasturilor explodează chiar acum, ceea ce este un lucru bun.

Ascultătorii adoră portabilitatea podcast-urilor și, cu majoritatea dintre noi mereu în mișcare și lipsa timpului liber, devine una dintre modalitățile preferate de a consuma conținut.

Pentru a reuși astăzi cu podcast-ul, trebuie să creați ceva de înaltă calitate. Aceasta include nu numai calitatea sunetului dvs., ci și calitatea conținutului dvs. Pentru a începe, trebuie să investiți într-o configurare solidă a microfonului.

Dacă intenționați să faceți podcast-uri de tip interviu, atunci ar trebui să începeți să vă contactați oaspeții. S-ar putea să trebuiască să faceți câteva interviuri simulate mai întâi cu prietenii sau familia, astfel încât să vă puteți descărca stilul înainte de primul dvs. interviu real.

Pentru a vă face o idee mai bună despre ce este podcast-ul, petreceți ceva timp parcurgând podcast-urile de top de pe iTunes sau Spotify. Ascultați o mână de episoade care v-au atras atenția și vedeți ce indicatori de calitate au în comun.

 • Spun povești incredibile?
 • Folosesc umorul?
 • Au o perspectivă interesantă?
 • Creează interviuri unice?

Învățând de la cei mai buni, veți ști ce să includeți și ce să evitați în timp ce vă produceți propriile episoade.

Cu podcast-ul, suma de bani pe care o puteți genera depinde de mărimea și angajamentul publicului dvs. Cu cât audiența este mai mare și mai multe descărcări de podcasturi, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga un trai decent.

Iată câteva opțiuni pe care le puteți explora:

 1. Vindeți propriile produse și servicii legate de subiectele despre care vorbiți
 2. Creați un site de membru pentru podcastul dvs.
 3. Vindeți sponsorizări, pe care le puteți citi cu voce tare înainte de începerea interviului
 4. Deschideți podcastul pentru donații.

34. Deveniți un scriitor independent si faceti bani online

Dacă vă place să înșirați cuvinte, atunci a face bani ca scriitor poate fi o modalitate excelentă de a începe să câștigați bani online.

Chiar și fără experiență, puteți începe să câștigați bani ca scriitor destul de repede.

Primul pas este să vă stabiliți nișa și să decideți tipul de scriere pe care îl veți lua, de exemplu:

 • Vei crea postări de blog detaliate pentru site-urile SaaS?
 • Ce zici de copierea site-ului pentru agenții imobiliari?
 • Sau e-mailuri de vânzare pentru site-urile de sănătate și fitness?

Există o cantitate aproape interminabilă de conținut care necesită scriere. Marea ta decizie este să te hotărăști cu ce fel de scriitor vrei să fii?

Odată ce v-ați descoperit nișa, este timpul să creați câteva mostre și să începeți să prezentați clienți.

Cea mai rapidă abordare este utilizarea platformelor de freelancing pentru a găsi clienți relevanți. Cu toate acestea, puteți crea și câteva mostre, le puteți încărca pe site-uri web precum Medium sau LinkedIn .

Listă de locuri de muncă pentru scriitori independenți pe LinkedIn.

Dacă doriți să deveniți un scriitor independent, verificați resursele de mai jos:

 • Ghidul complet pentru a începe Scrierea independentă de la zero
 • Cum să vă lansați cariera de scriere independentă
 • Cum să deveniți un scriitor independent pe partea laterală (și să aterizați primul dvs. client de scriere independent)
 • Cum să fiți plătit pentru a scrie ca un începător complet

35. Vindeți-vă arta și desenele

Dacă aveți unele abilități de proiectare, atunci puteți câștiga bani prin vânzarea desenelor dvs. Site-uri precum Society6 facilitează încărcarea desenelor dvs. unice și vânzarea acestora într-o varietate de articole, cum ar fi huse pentru telefon, tricouri, tapiserii și multe altele.

Societatea6 vă oferă șansa de a câștiga bani din design-urile dvs., fără bani în avans.

Vă creați propriul magazin, încărcați desenele și alegeți elementele în care doriți să fie afișate. În plus, atunci când cineva comandă un articol din magazinul dvs., acesta poate fi livrat și la cerere.

Dacă aveți modele pe care oamenii le adoră, atunci acesta poate fi un mod destul de bun de a câștiga bani.

36. Efectuați micro locuri de muncă si faceti bani online

Micro-joburile sunt activități care necesită inteligență umană pentru finalizare. Chiar și în epoca automatizării, există anumite sarcini care au încă nevoie de o atingere umană.

Aceste sarcini sunt de obicei foarte simple și nu necesită abilități tehnice. De exemplu, vi se poate cere să examinați rezultatele căutării pentru un anumit cuvânt cheie, să traduceți un paragraf în altă limbă sau să clasificați tonul și senzația unui articol.

Lucrările micro pot fi distractive de finalizat și tot ce aveți nevoie este un computer și conexiune la internet. Cel mai bun loc pentru a vă înscrie pentru aceste sarcini este prin Amazon Mechanical Turk .

Doar înscrieți-vă, creați-vă un cont și primiți plăți pentru finalizarea lucrărilor micro.

37. Realizarea sondajelor online si faceti bani online

Participarea la sondaje online nu este probabil cea mai bună modalitate de a câștiga un venit pasiv online. Dar, dacă sunteți în căutarea unor bani și premii rapide, fără a fi nevoie să vă alocați timp pentru a învăța o nouă abilitate, atunci ar merita luată în considerare.

Participarea la sondaje este exact cum sună. Faceți sondaje online și primiți compensații cu numerar, cupoane, premii și carduri cadou.

Pagina principală a sondajului online Pinecone Research.

De obicei, va trebui să le oferiți informațiile dvs. demografice, astfel încât să poată obține informații despre trecutul și interesele dvs., dar după aceea, puteți începe să câștigați imediat.

Unele dintre cele mai populare site-uri de sondaje online includ:

38. Vindeți expertiza dvs. despre Clarity.FM

La fel ca și oferirea de servicii independente, ai putea să-ți vinzi cunoștințele și sfaturile. Dacă sunteți expert într-un anumit domeniu sau aveți cunoștințe specializate, atunci puteți profita de expertiza dvs.

În plus, nu trebuie să treci prin timpul și efortul adăugat de a-ți construi propriul site web și platformă.

Există site-uri precum Clarity.FM , Savvy.is și Coach.me care vă oferă o rețea potențială de clienți care vă caută cunoștințele.

Câștigurile dvs. vor fi limitate, deoarece sunteți direct conectat la ceas, dar poate fi o modalitate foarte rapidă și eficientă de a începe să câștigați bani online. Tot ce trebuie să faceți este să creați un cont pentru a începe să împărtășiți cunoștințele și înțelepciunea cu ceilalți.

39. Alăturați-vă unei companii la distanță si faceti bani online

Dacă sunteți în căutarea unei schimbări în carieră, ceva nou sau doar o schimbare de peisaj, încercați să lucrați de la distanță. Multe companii din zilele noastre caută angajați cu fracțiune de normă și cu normă întreagă și nu prea le pasă de unde lucrați.

Aceste poziții pot include oferte de asistență pentru clienți, designeri sau poate chiar slujba pe care o aveți chiar acum.

Prima pagină SolidGigs.

Consultați opțiunile locale pentru întreprinderi mici sau pentru listări de carieră online. De asemenea, puteți vizita site-uri precum Flexjobs , SolidGigs , We Work Remotely și Remote .

Găsiți un loc de muncă care vă place, aplicați și lucrați de oriunde doriți.

40. Consultant de călătorie si faceti bani online

Ați călătorit în lume și doriți să împărtășiți cu alții poveștile și experiențele dvs.? Sunteți organizat și puteți crea un plan de călătorie? Atunci să fii consultant de călătorie online ar putea fi o treabă pentru tine.

Verificarea prețurilor și orelor zborurilor, precum și a itinerariilor de catering în funcție de interesele clienților dvs., poate deveni o bună sursă de venit în timp. Obținerea unei bune reputații poate fi început prin a vă ajuta mai întâi prietenii și familia și apoi împărtășiți ideile dvs. online.

Gânduri de închidere

Până acum înțelegeți cum puteți face bani online. Fie că vreți doar să câștigați câteva sute de dolari în plus pe lună sau să începeți o nouă carieră, totul depinde de dvs.

Nu lăsați lista de mai sus să vă copleșească, ci întrebați-vă ce v-ar plăcea să faceți? Luați în considerare abilitățile dvs. actuale și vedeți cum le puteți aplica la una dintre oportunitățile din această listă.

Amintiți-vă, la fel ca orice mod de a câștiga bani, s-ar putea să nu se întâmple imediat. Dar, cu perseverență și dăruire, vei ajunge acolo.

Există vreo modalitate suplimentară de a câștiga bani online pe care am uitat să o menționăm? Vă rugăm să ne împărtășiți ideile în comentariile de mai jos

3 comentarii la „Bani Online .Cele mai bune 40 de moduri de a câștiga bani online în 2020

 • august 7, 2022 la 5:44 pm
  Permalink

  There is definately a lot to find out about this subject. I love all of the points you made.|

 • august 8, 2022 la 11:34 am
  Permalink

  Hi, i think that i saw you visited my web site so i came to go back the choose?.I’m attempting to in finding things to improve my website!I assume its ok to make use of some of your ideas!!|

 • august 9, 2022 la 11:47 am
  Permalink

  I am regular visitor, how are you everybody? This paragraph posted at this website is genuinely fastidious.|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro
%d blogeri au apreciat: