marți, martie 5, 2024
Stiai ca?

WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane începând cu 1 ianuarie 2021: verifica daca telefonul tau e pe lista

Există mai multe telefoane Android și iOS care ar putea să nu poată rula WhatsApp, deoarece compania va retrage suportul pentru versiunile mai vechi ale sistemului de operare de anul viitor

WhatsApp a fost în știri anul acesta pentru că a lansat o multitudine de funcții pentru cei peste 2 miliarde de utilizatori din întreaga lume. Anul a cunoscut unele dintre cele mai așteptate caracteristici ale aplicației de mesagerie deținute de Facebook, cum ar fi funcția Mod întunecat, opțiunea Mesaje dispare, îmbunătățirile aplicației WhatsApp Business și multe altele.

Cu toate acestea, WhatsApp a susținut întotdeauna că „Pentru cea mai bună experiență, vă recomandăm să utilizați cea mai recentă versiune software de Android sau iOS și toate celelalte programe software compatibile”.

whatsapp

Astfel, în 2021, WhatsApp nu va mai funcționa pe mai multe smartphone-uri. După cum a fost actualizat pe pagina de asistență FAQ a aplicației de mesagerie deținută de Facebook, există mai multe telefoane Android și iOS care ar putea să nu poată rula aplicația, deoarece compania va retrage suportul pentru versiunile mai vechi ale sistemului de operare începând cu anul viitor.

Conform informațiilor din secțiunea Întrebări frecvente WhatsApp, WhatsApp va fi compatibil numai cu telefoanele care rulează sistem de operare Android 4.0.3 sau mai nou, precum și cu iPhone-urile care rulează pe iOS 9 și mai recent.

Pentru telefoanele Android, modele precum HTC Desire, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr sau chiar Samsung Galaxy S2 nu vor mai putea avea WhatsApp.

Pentru iPhone, iPhone 4 și modelele anterioare nu vor accepta WhatsApp în curând. Modelele 4S, 5, 5S, 5C, 6 și 6S vor trebui să își actualizeze sistemul de operare la iOS 9 sau o versiune ulterioară pentru a continua să utilizeze WhatsApp.

În cazul modelelor 6S, 6S Plus și iPhone SE de primă generație, acestea sunt ultimele care acceptă cea mai recentă versiune a noului iOS 14.

În afară de aceasta, platforma de mesagerie instantă deținută de Facebook va menține aplicația funcțională pentru anumite telefoane cu sistem de operare KaiOS 2.5.1 sau mai nou, inclusiv JioPhone și JioPhone 2, a spus acesta.

În plus, WhatsApp a mai spus că nu există nicio opțiune pentru a vă transfera istoricul chaturilor între platforme. Cu toate acestea, oferă opțiunea de a exporta istoricul chat-ului dvs. ca atașament de e-mail.

Cum să știi versiunea curentă a sistemului de operare:

Pentru a afla sistemul dvs. de operare actual pentru telefon, utilizatorii iPhone pot accesa Setări> General> Despre, pentru a afla versiunea iOS.

Pentru utilizatorii de Android, puteți accesa Setări și apoi pe Despre telefon (care este probabil la sfârșitul secțiunii) pentru a vedea pe ce versiune Android rulează smartphone-ul dvs.

În fiecare sfârșit de an, aplicatia încetează suportul pentru smartphone-urile iOS și Android mai vechi. La începutul anului 2020, WhatsApp a încetat să funcționeze pentru telefoanele Android care rulează pe sistemul de operare Android 2.3.7 și versiuni inferioare, precum și pentru iPhone-urile care rulează pe iOS 8 și versiuni ulterioare.

De asemenea, a subliniat faptul că aceste versiuni mai vechi ale sistemelor de operare Android și iOS „nu ​​mai pot crea conturi noi și nici nu pot verifica din nou conturile existente după 1 februarie 2020”.

Lasă un răspuns

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro