sâmbătă, septembrie 23, 2023
Stiai ca?

Cum poti sa faci un site/blog in WordPress in doar 20 de minute si 40 de lei

Un blog a devenit ceva la moda, dar nu e numai asta, un blog iti poate aduce si venituri prin mai multe metode de monetizare. Dar pana la a monetiza un blog, hai sa vedem cum il creem.

blog

Sa faci un blog a devenit usor, nu trebuie sa fi programator, sa cunosti coduri etc. Trebuie urmati anumiti pasi, si folosind WordPress. Cu wordpress totul a devenit o joaca de copii. WordPress il poti folosi gratuit, poti folosi teme gratuite si plugin-uri gratuite. Care sunt costurile? Pai 5 lei pe luna te costa hostingul, unde ai 5gb, pentru un blog este suficient, si domeniul care te costa 35 de lei pe an, daca vrei sa folosesti un domeniu .ro, daca optezi pentru un domeniu .eu te costa 25 de lei pe an, iar pentru un domeniu .com undeva la 40 de lei.

Eu folosesc cel mai bun serviciu de hosting din Romania, Gazduire.net, il poti accesa dand click AICI. Cu gazduire.net vei fi foarte multumit , fiind un serviciu ieftin, usor de folosit in spate avand niste oameni profesionisti care te ajuta oricand, la orice ora.

Site-ul hackerville.ro este folosit pe platforma WordPress si cu host de la gazduire.net. Dar haideti sa urmarim clipul de mai jos sa vedem cat de usor se poate face . Nu uitati sa va abonati, iar orice intrebare aveti, folositi casuta comentarii si eu va voi raspunde

Lasă un răspuns

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro