marți, septembrie 26, 2023
Noutati

1 milion de euro au gasit politistii spanioli in masina unui roman. Hackerville 2020

Banii erau ascunsi in bordul masinii impreuna cu o punga de ceasuri scumpe. Romanul fiind banuit ca face parte dintr-o retea de hackeri, care au prejudicii mult mai mari de 1 milion de euro

Ieri, politia spaniola a fost surprinsa cand la un control in trafic a gasit o adevarata avere. Initial au gasit o punga plina cu ceasuri scumpe, apoi la un control mai amanunti au gasit teancuri de bani ascunse in bordul masinii.

Masina apartine unui roman care este banuit ca se ocupa cu frauda informatica, el fiind urmarit de catre spanioli de mai mult timp. Acesta nu a declarat nimic politiei despre cei aproape 1 milion de euro, spunand ca a cumparat recent masina si nu stia ce se afla in ea, mai ales ca bunurile erau ascunse in bordul masinii.

“Inital am crezut ca sunt doar cateva ceasuri furate, dar apoi am inceput sa scot teancuri de bani. Pur si simplu nu se mai terminau, nu inteleg cum au putut sa le ascunda pe toate acolo” a declarat agentul de politie

Ramane ca romanul sa fie audiat si sa se afle provenienta bunurilor. Nu stim daca el este din Hackerville, dar vom reveni cu amanunte.

Totul este la o saptamana dupa ce un alt roman a incercat sa plece din Marea Britanie cu 3 milioane de lire sterline

Citeste articolul aici:

3 comentarii la „1 milion de euro au gasit politistii spanioli in masina unui roman. Hackerville 2020

Lasă un răspuns

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro