marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Hackerville.Prostie sau tupeu sa ai la bagajul de cala 3 milioane de lire sterline. 2020

Un bărbat, de cetățenie română a încercat să plece din Marea Britanie cu aproape 3 milioane de lire sterline cash. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, voia să plece spre România, având bilet de pe aeroportul Heathrow. O fi din Hackerville?
hackerville

El avea 6 bagaje de cală în care polițiștii de frontieră au descoperit aproape 3 milioane de lire sterline. Românul a fost oprit de către polițiștii de frontieră, iar banii i-au fost confiscați, el nejustificând proveniența fabuloasei sume de bani.Bărbatul a fost reținut de polițiștii de frontieră și a fost acuzat de pentru spălare de bani. Se preconizează că aceasta este cea mai mare captură de bani cash în încercarea de a fi scoși din Marea Britanie.

Românul este unul dintre membrii clanului Duduianu, despre care se spune că își are „cartierul general” în localitatea Birmingham.O parte din membrii acestui clan erau dați în urmărire internațională și au încercat să își pierdă urmele, venind în Marea Britanie.Polițiștii englezi nu știu cu exactitate care este modul clanului de a obține aceste sume fabuloase de bani, însă surse au declarat că ei se ocupă cu tâlhării și trecerea ilegală a frontierelor pentru anumite persoane.

Aici macar Hackerville nu e implicat.

Articol creat de VoxNews

2 comentarii la „Hackerville.Prostie sau tupeu sa ai la bagajul de cala 3 milioane de lire sterline. 2020

Lasă un răspuns

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro