vineri, mai 24, 2024
Noutati

Cum isi ascund hackerii din Hackerville ip-ul? The best 2020

Multi se intreaba de ce nu sunt gasiti hackerii din Hackerville dupa IP

La inceputul anilor 2000, nu era o problema sa inseli si sa fi prins. Era destul de greu, si inca nu existau departamente „anti-hackeri” in politie. Dar cu timpul au aparut aceste departamente si au avansat odata cu hackerii. De ce au avansat hackerii? Simplu, pentru ca inainte ii spuneai la cel inselat „Send me the money, and i will send you the product” si el trimitea, avea incredere pentru ca nu stia despre acest tip de inselaciune. Acum este mai complicat, dar vom vorbi in alt articol, cat de sunparati sunt hackerii din Hackerville. Sa revenim la cum isi schimba IP-ul. Ei cand folosesc aceasta metoda de inselaciune, au IP din tara respectiva. Adica daca activeaza pe Mexic, au IP de Mexic. Schimbarea IP-ului este esentiala din doua motive: 1. Sa nu fie detectati 2. Site-urile din tarile respective unde fac inselaciunea, au un anumit algoritm, si sterg anunturile care nu au IP din tara respectiva.

hackerville

Schimbarea IP-ului este costisitoare, dar in Hackerville sunt bani si asa sunt in siguranta. Ele se schimba folosind VPN, schimbarea automata a IP-ului dupa ce se seteaza anumite filtre si „Socks” care se face manual Unul dintre cele mai folosite site-uri de cumparat VPN, este VIP72. Aici se pot cumpara cu paypal, bitcoin etc, si este un site detinut de niste hackeri rusi.

Pentru cumpararea de „Socks” sunt folosite foarte multe site-uri, unele au fost inchise, dar au aparut altele. Unul care era foarte folosit se numea anyproxy, dar acum este inchis. La ora actuala, cel mai folosit este proxybuy.

Care este diferenta dintre VPN si „Socks”? In primul rand pretul, VPN este mai scump, fiind mai precis si mai sigur. Socks, se introduce manual, este putin mai nesigur si site-urile deja il identifica, si blocheaza IP-ul.

Acestea sunt doar 2 metode de ascundere a IP-ului. Exista foarte multe metode iar intr-un alt articol o sa vorbim despre cum ajung ei in posesia banilor.

Lasă un răspuns

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro