duminică, decembrie 3, 2023
Stiai ca?

Hackeri: V-ati intrebat cum au aparut hackerii in Ramnicu Valcea? 2020

Cum au aparut hackerii in Hackerville?

Ramnicu Valcea este cunoscut ca cel mai periculos oras din spatiul virtual. Multi reporteri straini si romani au vorbit si au facut reportaje despre Ramnicu Valcea sau Hackerville, cum a fost numite de Le Monde si chiar despre hackeri fugiti.

hackeri

Ideea este ca nimeni nu a inteles cum a inceput nebunia asta cu “hacking” in Ramnicu Valcea. In Ramnicu Valcea nu sunt si nu au fost cei mai buni, cei mai inteligenti hackeri …si nici acum nu sunt. Ramnicu Valcea si-a castigat acest nume datorita numarului mare de persoane care fac frauda informatica.

Sa ne intoarcem putin in timp, pe la inceputul anilor 2000. Apare acest sistem de inselaciune pentru prima data in Alexandria, judetul Teleorman. Atunci si acum, in Alexandria sunt cei mai buni hackeri, cei care au adus acest sistem in tara. Cu timpul acest sistem este folosit de catre baietii din Dragasani, iar intr-un final este preluat si de cei din Ramnicu Valcea. Aici sunt peste o suta de mii de locuitori, orasul este sarac, oamenii nu aveau serviciu, nu aveau un trai. Rezultatul? 90% dintre tineri se apuca de acest sistem de inselaciune.

In final Ramnicu Valcea isi primeste nemeritatul nume de Hackerville. In urmatorul articol va voi explica de fapt de ce nici macar numele de “hacker”, nu este meritat de catre persoanele care fac acest gen de inselaciune

Lasă un răspuns

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro